CROWN BRAIDED UPDO účes pre nevestu, na oslavu, no hodí sa aj na leto

CROWN BRAIDED UPDO účes pre nevestu, na oslavu, no hodí sa aj na leto

Všetkým je úplne jasné, že akýkoľvek účes s vrkočmi bude stále populárny. Prečo? Pretože romantický účes zjemní a každému pohľadu dodá istú dávku hravosti. A je v podstate jedno, aký máte typ tváre. Takýto účes je hravý a vo výsledku aj očarujúci. Kým doposiaľ podobný účes volili zväčša nevesty na svoj veľký deň, dnes takýmto účesom dokážu zaujať aj svadobné hostky. Spletený štýl v dnešnej dobe je akousi posadnutosťou, po ktorej sa mnohé obzeráme. Už len taký obyčajný vrkoč doplnený o mašľu alebo iné vlasové doplnky, má niečo do seba. Aká éterická osobnosť z vás musí byť, keď sa rozhodnete pre tzv. crown braided updo účes? Teda účes, kde sú všetky vlasy spletené do vrkoča, ktorý je následne alebo priamo spletený do tvaru korunky, alebo akéhosi drdola?

Aj keď na prvý pohľad môže ísť o komplikovaný účes, ktorý si len tak samé nespravíme, YouTuberka Alex Gaboury vás presvedčí o opaku. Nechajte sa inšpirovať účesom, do ktorého môžete pozapichovať drobné biele kvietky známe ako „nevestin závoj“ alebo gypsomilka.

CROWN BRAIDED UPDO – účes na každú príležitosť

Tento účes má svoju históriu, no môžeme povedať, že evidovať sme ho začali predovšetkým vďaka filmu Ever After (Večný príbeh), kde hlavná protagonistka Drew Barrymore sa stala vďaka svojej krstnej víle popoluškou na plese, kde predviedla presne tento účes.

Takýto účes môže mať rôzne podoby a je len na vás či si ho nejako ozvláštnite. Vášmu drdolu dodá textúru, ktorá je rovnaká z každého uhlu pohľadu. Môžete sa rozhodnúť pre úhľadný pevný vrkoč, pre jeho voľnejšiu verziu s visiacimi pramienkami, no môžete zvoliť aj vrkoč známy ako rybí chvost. Jemne strapatý, no stále robustný a ohromný. Čo teda zvolíte? Ak vás čaká toto leto nejaká svadba alebo oslava, tak zvoľte podobný účes, ktorý bude hitom tohto leta.

Neprehliadni: Praktické účesy z polodlhých vlasov: Na jar i leto sú ideálne!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 12.06.21 05:21

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi pekná inšpirácia!

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 16.06.21 08:32

ZS
karma
100.00

Krásne účesy

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 17.06.21 14:18

karma
108.00

Krasne, vkusne, nedavno som bola na svadbe a nevesta mala takto spraveny uces.

  • 0
Odpovedať

Veronika Kupcová 22.06.21 14:59

VK
karma
105.00

Prekrásne účesy... a nielen na svadbu

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 14.08.21 21:20

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 23.09.21 07:39

KS
karma
133.00

Pletené svadobné účesy sa mi veľmi páčia :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní