TEST: Kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom Mary Kay

TEST: Kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom Mary Kay

Patríte k milovníčkam rúžov? Sú ženy, ktoré si skrátka nevedia predstaviť odísť z domu bez nalíčených pier a potom sú tu ženy, ktoré zase na pery používajú maximálne jediný produkt – balzam. Ak však patríte práve k milovníčkam rúžov, alebo možno hľadáte tip na nejaký rúž, hoci si pery líčite skôr príležitostne, dnes tu máme niečo pre vás.

V recenzii sa pozrieme na kolekciu tekutých rúžov s vysokým leskom od Mary Kay. Ako sa tieto tekuté rúže osvedčili v praxi a čo na ne hovoríme v redakcii? Oplatí sa ich vyskúšať?

rúže Mary Kay

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Tekuté rúže s vysokým leskom v dvoch kombináciách

Limitovaná kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom od Mary Kay prichádza hneď v dvoch verziách. Kolekcia rúžov Bold obsahuje sýtočervený rúž a tmavší ružový rúž s jemne fialkovým nádychom. Druhá verzia Neutral pozostáva z dvoch rúžov v prirodzených zemitých tónoch – svetlejšom s ružovkastým nádychom a tmavšom hnedom. 

Rúž v každom intenzívne lesklom odtieni obsahuje vysoký podiel hydratačných prísad, ktoré podporujú hydratáciu pier, a tým aj príjemné nosenie počas dňa. Po nanesení zanechávajú pery jemné a hebké, no zároveň intenzívne sfarbené a elegantne vinylovo lesklé. Výhodou je inovované zloženie gélu, ktoré je koncipované tak, aby farba zostala presne tam, kam bola nanesená. 

rúže s vysokým leskom

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako sa tekuté rúže osvedčili v praxi?

Na test som si vybrala dvojicu tekutých rúžov Bold, teda verziu s krásne žiarivým červeným a ružovofialovým rúžom. Druhá verzia Neutral je pravdepodobne vhodnejšia na každodenné nosenie, no práve farebnejšie duo si ma získalo o niečo viac. 

Pred odskúšaním rúžov som sa trošku zľakla ich aplikátora. Rúž sa aplikuje na pery pomocou zabudovanej mäkkej hubky, v prostriedku ktorej sa nachádza dierka. Cez ňu sa pri nanášaní vytláča rúž. A hoci je aplikátor zboku zrezaný a tvarovaný do špicu, obávala som sa, že sa ním nebude dať produkt naniesť na pery dostatočne presne, čo je najmä pri výrazných rúžoch dosť potrebné. Obavy sa však stratili po prvom vyskúšaní. Na prekvapenie sa s aplikátorom rúž nanášal veľmi dobre. 

Rúž má hustú konzistenciu a pomocou hubky sa krásne roztiera po celých perách. Nie je problém aplikátorom jasne ohraničiť okraje pier. Výborné je, že hubkou možno prechádzať po tom istom mieste opakovane a nerobia sa na perách žiadne hrudky, čo sa často pri aplikácii tekutých rúžov stáva. Rúž je po nanesení skutočne veľmi lesklý, ja osobne preferujem tento lesk trošku stlmiť pomocou servítky.

kozmetika Mary Kay

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

tekuté rúže

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Farby rúžov sú ale božské, najmä do sýtoružovej som sa úplne zamilovala. Samotný rúž má podľa mňa úžasnú konzistenciu. Ide o akýsi hustejší krém, ktorý ale vôbec nescvrkáva pery a nezvýrazňuje vrásky na perách. Po aplikácii tohto rúžu máte pocit, akoby ste na pery naniesli iba ošetrujúci balzam.

A aká je výdrž rúžu? Rúž sa v priebehu hodín postupne zľahka stráca, no nie nejak výrazne. Nie je potrebné sa obávať orámovaných pier a odlíčeného prostriedku. Aj proti tekutinám a jedlu je slušne odolný. A najlepšie je, že keď sa z pier trošku stratí, nie je problém ho ihneď doplniť bez predchádzajúceho odlíčenia celých pier. Ja si nanášam rúž bežne ráno pred odchodom z domu a po obede ho trošku doplním a pokojne mi vydrží až do večera. 

Testovali sme aj: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay

test rúžov

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Oplatí sa tekuté rúže od Mary Kay vyskúšať?

Tieto tekuté rúže sa Mary Kay skutočne vydarili. Mám radšej tekuté rúže než klasické tuhé, najmä kvôli lepšej výdrži a intenzívnejšej farbe, no niekedy to je s nimi naozaj ťažké. Mnohé tekuté rúže scvrkávajú pery a spôsobujú na nich nepríjemný pocit. 

Tieto tekuté rúže s vysokým leskom majú skutočne úžasné hydratujúce a zvláčňujúce vlastnosti a príjemne sa nosia počas celého dňa. Pre mňa bude sýtoružový rúž skvelým spoločníkom na jar a leto. Ak sa obzeráte po nejakom tekutom rúže, toto duo od Mary Kay môžem len odporučiť. Za vyskúšanie podľa mňa stojí aj duo v neutrálnejších odtieňoch. 

Kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom od Mary Kay nájdete u svojej nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay a na www.marykay.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Reibergerová 20.02.23 22:32

MR
karma
114.00

tekuté rúže mám radšej ako klasické

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 31.03.23 11:07

karma
-1.00

Mám rada tekute rúže

  • 0
Odpovedať

Andrea Szabová 20.12.23 08:54

AS
karma
-1.00

tá ružová verzia je krásna

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní