TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer

TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer

Čo sa týka úpravy nechtov, mohli by sme ženy zaradiť pravdepodobne do takých troch kategórií. Tú prvú tvoria ženy, ktoré si svoje nechty viac-menej neupravujú, teda s výnimkou ich strihania či použitia pilníka. Lak na nechtoch sa u nich vyskytuje skutočne príležitostne. Druhú kategóriu tvoria ženy, ktoré sa k veci stavajú presne opačne, a teda si potrpia na pravidelnú úpravu nechtov, najlepšie od profesionála. Obľubujú pekne urobenú manikúru či gélové nechty a na nich najrozličnejšie farby.

No a do tretej kategórie potom spadajú žienky, ktoré si doma vystačia s lakmi na nechty, či už v jemných farbách, alebo naopak žiarivých či tmavých odtieňoch. A ak patríte aj vy do tretej skupiny a rady sa doma hráte s rôznofarebnými lakmi na nechty, v tom prípade máme pre vás jeden tip. V dnešnej recenzii sa totižto pozrieme na novinku značky Dermacol, ktorá má teraz v ponuke gélové laky na nechty One step gel lacquer. Majú bohatú gélovú textúru, vysokú kryciu schopnosť a sľubujú výdrž až 6 dní. Ich veľkou výhodou je, že pri ich aplikácii nie je potrebné používať žiadnu lampu. Ako sa však osvedčili tieto nové gélové laky v praxi? To sa už dozviete v dnešnej recenzii.

Pozri aj: Limitovaná edícia Dermacol EAT ME: Jednoducho „na zjedenie“!

lak na nechty Dermacol

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Pre nechty ako od profesionála

Gélové laky na nechty Dermacol One step gel lacquer prichádzajú v šiestich krásnych ženských odtieňoch. Odtieň č. 1 First date je svetloružový až perleťový s trblietkami, odtieň č. 2 sa volá Ancient pink a je staroružový, odtieň č. 3 Innocent je v jemnej telovej farbe, odtieň č. 4 nesie názov Valentine a je ostro červený, odtieň č. 5 Carmine red je tmavočervený až bordový a odtieň č. 6 Eden flower má krásnu sýtoružovú až fuksiovú farbu. Tieto laky je potrebné nanášať v dvoch vrstvách, a to podľa popisu výrobcu aspoň s dvojminútovými odstupmi medzi natieraním jednotlivých vrstiev. Tento gélový lak sa pritom odstraňuje z nechtov pomocou klasického odlakovača bez acetónu.

Osobne si nechty celkom rada lakujem. Tieto laky ma zaujali hlavne svojou dlhou výdržou. Mám totiž pocit, akoby mi žiadny lak nedokázal v slušnom stave vydržať viac ako dva dni. Mojím favoritom spomedzi všetkých odtieňov sa stal odtieň č. 4 s názvom Valentine, a teda v nádhernej sýtej červenej farbe. Som toho názoru, že červené nechty sú skrátka nesmrteľná klasika. Dokonalý je však aj fuksiový odtieň č. 6 s názvom Eden flower. Lak One step gel lacquer má primerane veľký aplikátor, s ktorým sa produkt dobre nanáša. V podstate stačia dva či maximálne tri ťahy pre nalakovanie celého nechta. Už v jednej vrstve ponúka lak slušné krytie, ale súhlasím s popisom produktu, že ho treba nanášať v dvoch vrstvách. Vtedy je lak skutočne vysoko krycí a krásne sa leskne.

Čo sa týka času, ktorý by mal byť medzi nanášaním jednotlivých vrstiev, tu by som odporúčala čakať o niečo dlhšie, aspoň 4 až 5 minút. Mne sa dve minúty zdajú skrátka málo a dlhšie čakanie medzi lakovaním prvej a druhej vrstvy sa mi v praxi osvedčilo. Samozrejme, najviac ma zaujímalo to, aká bude skutočná výdrž laku a musím povedať, že v tomto smere ma produkt nesklamal. Mne laky dlho na nechtoch nevydržia, myslím si, že je to hlavne kvôli neustálemu ťukaniu do klávesnice. Po piatich až šiestich dňoch bol však lak One step gel lacquer stále v 90 až 95 % stave, známky ošúchania boli minimálne, na niektorých nechtoch prakticky žiadne.

fuksiový lak na nechty

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Oplatí sa vyskúšať?

Gélový lak One step gel lacquer ma svojou výdržou skutočne nadchol. Dalo by sa povedať, že počas celého týždňa si udržal veľmi pekný vzhľad a nemala som nejakú potrebu ho upravovať. Čo sa týka jeho odstraňovania, s tým nebol prakticky žiaden problém. Lak išiel rýchlo dole bežným odlakovačom a nezostali po ňom žiadne stopy. Ak si rady lakujete nechty a hľadáte lak s veľmi dobrou výdržou, môžem lak One step gel lacquer len a len odporučiť. Páči sa mi, že Dermacol zvolil nežné aj výraznejšie odtiene a hlavne veľmi ženské. Ružové a červené farby budú na nechtoch skrátka vždy vyzerať perfektne. Vôbec by som sa však nenahnevala, ak by boli pridané časom aj ďalšie odtiene, napríklad biely a čierny lak, nejaké v jesenných farbách a pokojne netradičnejšie, možno metalické. Sú to skrátka dobré laky, ktoré by bolo skvelé mať i vo viacerých farbách.

Gélový lak na nechty One step gel lacquer aj viac produktov značky Dermacol nájdete na www.dermacol.sk.

- One step gel lacquer
1 z 6
TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Gélový lak na nechty Dermacol One step gel lacquer - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Marta Hollá 03.08.20 20:17

MH
karma
91.00

rozmýšľala som nad tým, že či sú naozaj také dobré, ako sľubujú, vzhľadom na cenu, ale jeden určite kúpim

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 25.08.20 10:27

MC
karma
109.00

Pozitívna recenzia - aj preto si nejaký zaobstarám.

  • 0
Odpovedať

Jana Pitonakova 27.10.20 10:47

JP
karma
100.00

Vyskúšané. Osobne si nechty nelakujem pravidelne skôr len pri výnimočných príležitostiach. Ale ak fakt nestíhate ísť na manikúru, tieto laky sú výborná voľba.

  • 0
Odpovedať

Margaret Zimova 19.10.21 14:24

karma
106.00

Tento lak na nechty od Dermacolu každopádne vyskúšam, keďže doteraz ma žiaden na 100% nepresvedčil.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní