TOP cviky na vnútorné stehná: Daj zbohom roztraseným stehnám!

TOP cviky na vnútorné stehná: Daj zbohom roztraseným stehnám!

Pohyb predstavuje skvelý spôsob, ako udržiavať svoje telo zdravé a v dobrej kondícii a navyše je vďaka nemu možné i skrášliť svoju postavu. Tie správne cviky dokážu pri pravidelnom precvičovaní rýchlo poraziť nejaké drobné nedostatky v tvare aj veľkosti rozličných častí tela. A to platí i v prípade vnútornej oblasti stehien, s ktorou má problémy nejedna žena. Ľahko sa tu ukladá tuk, pričom práve mľandravé a roztrasené stehná spôsobujú, že i nohy vyzerajú celkovo mohutnejšie. I v pohodlí domova však svojim stehnám môžete dať poriadne zabrať. Dnes vám prinášame hneď niekoľko tipov na jednoduché, no veľmi účinné cviky na vnútorné stehná, prostredníctvom ktorých si ich môžete krásne vyformovať!

Zbavte sa roztrasených stehien

Vnútorné stehná môžeme spolu s bruškom zaradiť hlavne u žien pravdepodobne medzi najproblematickejšie partie tela. Tie správne cviky však dokážu i túto oblasť skrotiť. Samozrejme, potrebné je odhodlanie a pevná voľa. Ani pri poctivom cvičení totižto neuvidíte výsledky po jednom či dvoch týždňoch. Väčšina cvikov na vnútorné stehná je úplne jednoduchá, no o to účinnejšia. Sú zamerané najmä na posilnenie svalstva v tejto oblasti. Poradia si práve s roztrasenými stehnami, ktoré je možné cvičením spevniť a opticky zoštíhliť.

V prípade, že vás trápi nadmerné množstvo tuku v tejto oblasti, je nevyhnutné zamerať sa i na správne stravovanie. Kombinácia zdravej stravy a pohybu dokáže s postavou aj zdravím vykonať hotové zázraky. Jednoduché cviky na vytvarovanie, spevnenie a celkové zoštíhlenie vnútornej časti stehien nájdete v nasledujúcej galérii. Zvládne ich naozaj každý, a to v pohodlí domova. Pred cvičením sa ešte nezabudnite poriadne zahriať a môžete sa pustiť do toho!

Odporúčame: Cviky na spodné brušné svaly: Zbav sa preklínaného tuku efektívne!

1 z 6

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 21.10.19 08:10

ĽŠ
karma
100.00

Jednoduché, účinné, ...už sa len zahriať a pustiť do cvičenia!

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 21.10.19 19:03

MM
karma
100.00

na rozdiel od iných partií, na stehnách ma tuk netrápi

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 21.10.19 20:13

JK
karma
100.00

Jednoduché a účinné precvičenie

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 23.10.19 19:44

MR
karma
114.00

určite vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Alena Mattová 27.11.19 18:06

AM
karma
-1.00

Tento cvik je naozaj učinný, odporúčam ho cvičiť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní