Trussardi Sound of Donna: Vôňa, ktorá nezanechá nikoho bez záujmu

Trussardi Sound of Donna: Vôňa, ktorá nezanechá nikoho bez záujmu

Klepot podpätkov na schodoch, vietor, prefukujúci jej vlasy, hodváb, dopadajúci na kožené legíny: toto sú zvuky ženy, rebelky, ironickej a šik, ikonickej a modernej. Ozvena jej hlasu ich prevyšuje. Je delikátna, no výrazná, nezastaviteľná ako šťastie, vibrujúca túžbou. Sound of Donna je nová dámska vôňa od Trussardi Parfums, venovaná generácii X a tisícročia: mladým aktívnym ženám, ktoré milujú svoju prácu aj voľnočasové aktivity. Milujú hudbu, život so všetkými príležitosťami, ktoré ponúka a mužov, čo ich vedia rozosmiať. Kompozíciu vône Sound of Donna vytvorila Emilie Coppermann. Je plná prekvapení, kontrastov medzi mandarínkou, magnóliou, zelenou mandľou, tuberózou, heliotropom a akordom „Mont Blanc“. Vôňa skladá poklonu sofistikovanej elegancii, s náznakom drzej ženskosti, ktorou si značka Trussardi získala obdivovateľky.

Odporúčame: BENTLEY MOMENTUM UNLIMITED: Vstúpte do sveta výnimočnosti

kvetinovo orientálna – gurmánska – drevitá vôňa

Zdroj: Shutterstock®

VÔŇA

Elegantná, no stále nekonvenčná. Sound of Donna je vôňa, ktorá nezanechá nikoho bez záujmu. Patrí do rodiny orientálnych, kvetinových, gurmánskych, drevitých vôní. Vitálne vrchné tóny odhaľujú mandarínkovú šťavu, koketujúcu s chrumkavosťou zelenej mandle a neporovnateľnou sviežosťou magnólie. V srdci sa odhaľuje hypnotická zmyselnosť tuberózy, umocnená nespornou ženskosťou ruže a príjemnou vláčnosťou heliotropu. Základ je rovnováhou troch prvkov, ktoré si zvyčajne stoja v protiklade: santalu, pačuli a akordu „Mont Blanc“. Práve posledný akord je ozajstnou hviezdou celej skladby vône. 

  • Úvod - iskrivá zvodnosť: Mandarínka - Zelená mandľa - Magnólia
  • Refrén - žiarivá zmyselnosť: Kvet heliotropu - Biela tuberóza - Ruža
  • Záver - lahodná sofistikovanosť: Akord „Mont Blanc“ - Santal - Pačuli 
dámska vôňa Trussardi Sound of Donna

Zdroj: Shutterstock®

BALENIE A FLAKÓN

Dominantnou farbou balenia a flakónu je Pantone 18-3838, ultrafialová farba roku 2018. Je to intenzívne provokačný a reflexný odtieň fialovej, ktorý je vhodný na vyjadrenie originality, geniality a vizionárskej myšlienky. Záhadne pôsobiaca fialová bola vždy symbolom rebelského postoja, nekonvenčnosti a umeleckej inšpirácie. Ďalším odtieňom je strieborný, ktorý sa objavuje na logu a reliéfnom názve vône, na bočných stranách flakónu a balenia, olemovaných dvojicou žiarivých hliníkových pásov. Rovnaký materiál sa nachádza na flakóne, kde je vyryté logo v tvare T: evokuje prvé písmeno názvu Trussardi a prvotný symbol značky. Vlnité horizontálne linky s reliéfnou štruktúrou sa objavujú na flakóne aj vonkajšom balení ako symbol rebélie. Dizajn flakónu je rovnaký z prednej aj zadnej strany, ako ďalšia metafora ženy, ktorá za sebou zanecháva stopu, v podobe zvuku. 

dámska vôňa Trussardi

Zdroj: Shutterstock®

REKLAMNÝ VIZUÁL

Intenzívny portrét ženy vytvorila Emma Tempest, sofistikovaná módna a lifestylová fotografka, ktorá sa narodila a vyrástla v meste Cornwall, no v súčasnosti delí svoj čas medzi život v Londýne, Paríži, New Yorku a Los Angeles. Tvárou na vizuále je Annalisa, krásna 33-ročná speváčka / skladateľka, ktorá debutovala na talentovej šou Amici v roku 2011 (získala špeciálnu Cenu kritikov) a úspešne sa zúčastnila už na štyroch ročníkoch hudobného festivalu v San Reme. V tomto roku na ňom získala tretie miesto so skladbou “Il mondo prima di te”. Jej hudobný klip k tejto piesni presiahol 21 miliónov pozretí. Annalisa – s diplomom z fyziky, vyše 800 tisíc sledovateľmi na Instagrame a nekonečnou vášňou pre hudbu – je perfektným stelesnením novej vône od Trussardi Parfums – Sound of Donna. Jej štíhla postava, oblečená do tesných kožených legín pod elegantným sakom, je zobrazená na pozadí kobaltovomodrej oblohy Milána na úsvite. Jej plné červené pery sú jemne otvorené. Možno sa usmieva, možno sa práve chystá pobozkať lásku svojho života; určite si spieva a vydáva príťažlivé zvuky. Toto je zvuk ženy, Sound of Donna, tak ako to vyjadruje strieborné písmo na ultrafialovom skle flakónu, zobrazeného vedľa nej.

Nová vôňa Trussardi Sound of Donna je dostupná v sieti parfumérií FAnn od septembra 2018.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 10.05.19 23:18

JK
karma
100.00

Ešte som ju nemala určite krásne voňia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní