V čom sú ženy v znamení Ryby najlepšie?

V čom sú ženy v znamení Ryby najlepšie?
  • 07.03.2017
  • Silvia Karasová

Keď už sa nám blíži ten sviatok MDŽ, prečo sa nepochváliť? A keďže marec patrí znameniu Rýb, pozrieme sa rovno na toto znamenie. O Rybách sa vo všeobecnosti vie, že sú to jemné, citlivé bytosti, občas so sklonom k depresii, či prílišnému smútku, jednoznačne však s bohatým umeleckým talentom.

Ak ste sa narodili v tomto znamení a patríte k ženskému pokoleniu, máte hneď viacero jedinečných vlastností, mimo iného ste aj ideálnou partnerkou. Pozrite sa spolu s nami, v čom všetkom ste najlepšie?

Máte silnú charizmu

Váš jemnocit v kombinácii s umeleckými sklonmi z vás robí akúsi éterickú bytosť. Na svoje okolie pôsobíte obvykle tajuplne, až záhadne, avšak vždy neodolateľne. Môže za to váš jemnocit, ktorý len podčiarkujete ženskou eleganciou. Vulgárnosť a hrubé správanie nie je nič pre vás. Ste zasnené, romantické, a i keď nie tak divoké ako napríklad Baranice, ktoré nasledujú vo zverokruhu hneď po vašom znamení, no v láske sa dokážete rovnako rozvášniť. Keďže máte tiež skvelú intuíciu veľmi ľahko viete odhadnúť, čo na mužov platí. A teda kedy žmurknúť, kedy sa usmiať, ukázať dekolt, či naopak vypustiť slzičku.

Odporúčame prečítať: Čo hovorí feng shui na kvety vo vašej domácnosti?

V čom sú ženy Ryby najlepšie?

Zdroj: Shutterstock®

Rodina a priatelia sú pre vás prvoradí

Ženy narodené v tomto vodnom znamení nedajú na svoju rodinu dopustiť. Rodina, ale i partia dobrých priateľov, pre ne predstavujú bezpečné prístavy. Aby mohli životom jednoduchšie pluť, takýchto prístavov potrebujú viacero. Možno na prvý (i druhý) pohľad pôsobia Ryby hanblivo, miestami až introvertne, ak si získate ich dôveru, zistíte, že sú to v podstate veselé a spoločenské bytosti. Síce neobľubujú extrovertné správanie, ani nemajú potrebu spoznávať každého vo svojom okolí, no hŕstku dobrých priateľov si vážia viac než čokoľvek iné.

Odporúčame prečítať: Svadba podľa feng shui

Hádkam sa vyhýbate

Spory radšej riešite rozumnou cestou, dokonca keď je to nutné ste ochotné aj ustúpiť, pre dobro veci. Na druhej strane nie ste ochotné súhlasiť s hlúposťou, či niečím nesprávnym. Vtedy si viete postaviť hlavu a byť tvrdohlavé ako Býk. Vďaka svojej charizme však protivníka ľahšie zmanipulujete, aby ste dosiahli svoje. Rozhodne ste za šarmantnejšie riešenia sporov, než je hádzanie tanierov o zem, či búchanie dverami. Na to, aby ste dosiahli, čo potrebujete, tak využívate sofistikovanejšie metódy. A keď ide do tuhého, ste jednoducho tíško ako Ryby.

V čom sú ženy Ryby najlepšie?

Zdroj: Shutterstock®

Život s vami je ako vystrihnutý z filmu

Možno je to vaša karma, možno si za to môžete samé, ale každý kto vám vstúpi do života a trochu lepšie vás spozná zistí, že život s vami je naozaj ako z filmového plátna. Na vine je aj vaša romantická duša, ktorá priam priťahuje polodramatické príbehy, hrdinské činy, rozhodnutia z vášne, aj obety pre lásku. Patríte k dámam, ktoré si môžu hovoriť aj zberateľky zážitkov. I keď ste sa možno nepohli ďaleko z domu, ľudských osudov poznáte viac než dosť. Vašou úlohou je obvykle post bútľavej vŕby, ale i hlavnej postavy. Podstatné je, že si svoju rolu budete užívať a vyťažíte z nej len to dobré.

Odporúčame prečítať: Tipy pre všetky single - ako získať lásku?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Soňa Kelemenová 07.03.17 08:09

SK
karma
86.00

presneeee

  • 0
Odpovedať

Monika Filípková 07.03.17 08:59

MF
karma
56.00

Ryba niesom, ale mám kamošku v tomto znamení a popis na ňu úplne sedí.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 07.03.17 18:04

SK
karma
114.00

presne ako moja najstaršia dcéra, hodí sa to na ňu

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 10.03.17 20:53

IM
karma
100.00

sedí to

  • 0
Odpovedať

Monika Červinková 12.08.17 13:21

karma
87.00

sedí to aj u mňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní