VIDEOTEST: Protivrásková a hydratačná pleťová maska Pure Elements

VIDEOTEST: Protivrásková a hydratačná pleťová maska Pure Elements

A je to tu! Predstavujeme vám úplne nový koncept, ktorý sme sa vám rozhodli pravidelne prinášať na našom vynovenom sviežom webe KAMzaKRÁSOU. Videotesty sú stále obľúbenejšie a keďže napredujeme spolu s trendami, môžete sa tešiť na pravidelnú dávku informácií už aj v podobe audiovizuálnej. :)

Sériu videotestov tentokrát odštartujeme testom zaujímavých masiek na tvár od Pure Elements. Lotosový kvet a argánový olej hrajú v tomto prípade hlavnú úlohu. Výťažky z lotosového kvetu sú základom aj produktovej línie Anti Age, ktorú nájdete v e-shope Pure Elements. Naopak hydratačná maska na tvár čerpá z výnimočných vlastností argánového oleja, ktoré spája s inými ingredianciami v rade Energie. 

Kozmetika Pure Elements svojím názvom evokuje čistotu, prírodu a energiu. To všetko sa spája v prísade, ktorá je špecifická práve pre túto značku. Produkty Pure Elements totiž obsahujú horské kryštály Edelstein. Výroba produktov Pure Elements je sústredená v nemeckom Hornom Bavorsku v meste Iffeldorf. Úspech však žnú po celom svete. Všetky prísady sú podľa ich vlastnej receptúry, čo zabezpečuje vysokú kvalitu výrobkov a ich priaznivý vplyv na pokožku človeka. Cieľom produktov Pure Elements je harmónia tela a mysle ľudí. Používanie produktov má za úlohu navodiť atmosféru kozmetického salónu aj u vás doma v súlade s prírodou a bez syntetických konzervačných látok.

Nebudeme však už viac zdržovať, všetky informácie sa dozviete v našom videoteste. Vezmite si čajík alebo kavíčku, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si naše video. :)

Viac informácií najdete aj priamo v eshope www.bio-kozmetika.sk

Odporúčame: Pure Elements: BIO HYALURON dvojkombinácia proti vráskam

Videotest pleťových masiek Pure Elements

- Anketa

POUŽÍVATE PLEŤOVÉ MASKY?

Odpovedali 3 ľudia  

Áno, zbožňujem ich.
33%
Áno ale nie pravidelne.
67%
Nie, nemám ich rád/a.
0%
Nie ale určite začnem.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ivana Šurániová 26.06.18 14:40

karma
100.00

Maju krasne balenia

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 18.06.19 13:05

JK
karma
100.00

Na trhu je naozaj široká ponuka, nájsť ten správny nie je jednoduché

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní