Vyhraj 2x ENVY Therapy® Clearing Gel Cream v hodnote 59 €

Vyhraj 2x ENVY Therapy® Clearing Gel Cream v hodnote 59 €

Trúfnem si povedať, že každý z nás zažil pubertálne obdobie, ktoré je okrem iného sprevádzané aj pupienkami na tvári. Poľahky si dovolím tvrdiť, že každá alebo každý z nás už mal na tvári vyrážku. Častokrát sa hovorí, že s odchodom puberty odídu aj vyrážky, ktoré sa na tvári objavovali. Ale to nemusí platiť úplne. Čoraz viac sa totižto stretávame s množstvom ľudí, ktorí aj v dospelom veku bojujú s nečistou pleťou. Je to pochopiteľné, pretože náš súčasný životný štýl a prostredie, v ktorom žijeme, prispieva k tvorbe pupienkov na našej pleti, teda aj k vzniku samotného akné.

Akné samo osebe predstavuje chronické zápalové ochorenie kože, v dôsledku čoho sa na tvári vytvárajú nielen vyrážky, ale aj tmavé škvrny a jazvy, ktoré sú spomienkou na samotné akné. Okrem toho, že sa akné môže vytvárať na pleti, tak sa môže objavovať aj na krku, chrbte, dekolte či ramenách.

Akné najčastejšie vzniká v dôsledku nadprodukcie kožného mazu. Ten sa v póroch usádza a upcháva ich a v kombinácii s nečistotami z vonkajšieho prostredia, baktériami a odumretými kožnými bunkami dochádza k zápalu vlasových folikulov, čo sa prejavuje ako vyrážka. Tie môžu mať bielu hlavičku alebo môžu mať miernejšiu formu, a to podobu čiernych bodiek na tvári (upchatých pórov).

Tiež sa každé ráno zobúdzate s miernym strachom, že na vašej pleti bude o jednu vyrážku viac? Ak je vaša pleť nečistá, tak sa zapojte do súťaže a vyhrajte ENVY Therapy® Clearing Gel Cream – gél krém s protizápalovými účinkami.

Gél krém na nečistú a problematickú pleť so sklonom k akné optimálne hydratuje, reguluje tvorbu mazu, zabraňuje zápalom a upchávaniu pórov.  Urýchľuje liečbu akné, zjednocuje farebné nerovnosti po zápalových procesoch, zjemňuje existujúce jazvy, zabraňuje tvorbe nových a potláča neželaný lesk pleti.

 

Vyhrajte 2x ENVY Therapy® Clearing Gel Cream v hodnote 59 €

 

Správnu odpoveď nájdete tu: envytherapy.com

Súťažíme od 07.11. do 21.11.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Magdaléna Križanová, Trenčín
  • 2. Jana Pavlenkova, Nitra

Do súťaže sa zapojilo 533 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Envy Thearpy gél s protizápalovými účinkami

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní