JUVENA - prípravky línie Juvelia® Nutri-Restore

 JUVENA - prípravky línie Juvelia® Nutri-Restore
  • 15.10.2016
  • Danka Šindléryová

Ľahké fluidy alebo bohaté krémy, všetky obsahujú výnimočné a účinné zloženie, ktoré vyživí a ošetrí zrelú a náročnú pleť.

Ich výsledok je viditeľný a trvácny, pričom pôsobí komplexne proti viacerým faktorom starnutia.

TIP na ošetrenie: pred aplikáciou akéhokoľvek prípravku Juvelia® Nutri-Restore si na pleť najprv naneste esenciu Juvena Miracle Boost Essence, ktorá pleť pripraví na lepšie prijímanie intenzívnej kozmetickej starostlivosti. 

Juvelia® Nutri-Restore Fluid - Regeneračný výživný fluid

Ľahký a vláčny fluid používajte ráno a/alebo večer. Zabezpečí intenzívnu regeneráciu pleti, rýchlo sa absorbuje a je ideálny pre zrelú pleť zmiešaného až mastného typu. Perfektná ošetrujúca emulzia spĺňa najvyššie kritériá omladzujúcej starostlivosti.

Juvelia® Nutri-Restore Cream - Regeneračný výživný krém

Používajte ráno a/alebo večer na čistú pleť tváre. Hladká textúra luxusne bohatého a výživného krému poskytne pleti hĺbkovú, efektívnu a dlhotrvácnu regeneráciu. Krém je ideálny pre suchú až veľmi suchú zrelú pleť.

Juvelia® Nutri-Restore Serum - Regeneračné výživné sérum

Chceli by ste dopriať svojej pleti extra dávku výživy? Potom ju ráno a večer rozmaznávajte efektívnym sérom, ktoré zintenzívni váš každodenný ošetrujúci rituál. Vychutnajte si vyhladzujúci a liftingový efekt tohto séra, ktorý je viditeľný aj citeľný ešte niekoľko hodín po aplikácii. Sérum je vhodné pre všetky typy pleti a je vysokoúčinnou zbraňou proti viditeľným prejavom starnutia.

Testovali sme aj: TEST: Juvena - SKIN ENERGY AQUA RECHARGE ESSENCE

JUVENA - prípravky línie Juvelia® Nutri-Restore

Zdroj: Shutterstock®

Juvelia® Nutri-Restore Eye Cream - Regeneračný výživný očný krém

Jemné okolie očí si zaslúži čosi, čo ho osvieži a omladí. Juvelia® Nutri-Restore Eye Cream intenzívne vyhladzuje očné kontúry, redukuje tmavé škvrny, osviežuje a rozjasňuje vzhľad. Vďaka svetlo odrážajúcim pigmentom budete vyzerať uvoľnene po celý deň. Skvelý krém aj pre ženy s citlivým očným okolím. Aplikujte ráno a/alebo večer.

Juvelia® Nutri-Restore Décolleté Concentrate - Regeneračný výživný koncentrát na dekolt

Tak ako tvár či oči, aj dekolt si zaslúži zvláštnu starostlivosť. Ak túžite po extra pozornosti, siahnite po intenzívnom a účinnom koncentráte pre ošetrenie pleti dekoltu. Vláčna krémová textúra je vhodná pre všetky typy pleti, pričom sa v okamihu absorbuje a nezanecháva žiadne stopy. Po ošetrení dekoltu si tak ihneď môžete obliecť svoje obľúbené šaty. Používajte ráno a/alebo večer.

Testovali sme aj: TEST: JUVENA - Pure Cleansing - Dvojfázový odličovač očí

 JUVENA - prípravky línie Juvelia® Nutri-Restore

Zdroj: Shutterstock®

K zakúpeniu v sieti parfumérií FAnn. smiley


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní