10-minútové cvičenie na brucho: Pre všetkých, ktorí ho chcú mať ploché!

10-minútové cvičenie na brucho: Pre všetkých, ktorí ho chcú mať ploché!

Brucho je najproblémovejšou oblasťou nielen u žien, ale aj u mužov. Jednoducho, tuk sa usádza práve v oblasti brucha a vytvára tak neslávnu pneumatiku, ktorú sa snažíme skrývať pod oblečením. Mnohí si dokonca kupujú väčšie trička a oblečenie len preto, aby túto pneumatiku zakryli. Namiesto toho, aby obmedzili stravu a začali sa viac hýbať, tak to riešia takto. Ale z dlhodobého hľadiska to nie je ideálne riešenie, pretože tuk môže byť nebezpečný a život ohrozujúci.

Ak sa ho chcete zbaviť a potešiť svoje oči v zrkadle plochým bruchom a možno aj tými povestnými tehličkami, tak je dôležité začať cvičiť a posilňovať brušné svaly. Tu sa však naskytá otázka, ako často cvičiť brucho? Niektorí to hrotia a cviky na brucho vykonávajú každý deň, iní zase vôbec. A ako to má byť v skutočnosti? Samozrejme, pravda sa nachádza niekde uprostred. Treba však brať do úvahy fakt, aké cviky vykonávate a s akou intenzitou. Ak ide o ľahké cviky, tak ich pokojne môžete praktizovať aj každý deň. Ak ide o náročnejšie cviky, tak by sme ich mali vykonávať každý tretí deň.

Odporúčame: Chudnutie podľa typu osobnosti: Zisti, ktorý si ty a schudneš

Cviky na brucho, ktoré sa oplatí vyskúšať!

Je veľmi ľahké nájsť si na internete video a cvičiť podľa neho. Avšak niekedy sa v nich akosi strácame, pretože je ich neskutočne veľké množstvo. My sme tentokrát natrafili na video s jednoduchými cvikmi na brucho, pri ktorých nebudete potrebovať žiadne náčinie. A navyše týmto cvičením nezabijete hodinu svojho času. Postačí vám 10 minút a aj vy sa čochvíľa budete môcť vytešovať z pevného a vyrysovaného brucha. Tak idete do toho?

Pozri aj: Aké sú najlepšie diéty pre rok 2020? Odborníci to vidia takto!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 07.03.21 16:43

karma
100.00

Super cviky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní