Powerjoga pre posilnenie a spevnenie celého tela: Pár minút ťa vzpruží!

Powerjoga pre posilnenie a spevnenie celého tela: Pár minút ťa vzpruží!

Nie je to tak dávno, čo aj u nás mnohé ženy ovládla joga. A kým spočiatku sa hovorilo o akomsi naťahovaní a relaxovaní zároveň, postupne sme začali spoznávať rôzne obmeny samotnej jogy. Či už je to hot alebo cold joga, joga pre tehotné, dance joga, time joga,..., všetky majú niečo do seba. No dnes si spolu s portálom cvicte.sk môžete aj vy zacvičiť powerjogu, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých. Pre tých, ktorí chcú posilniť svoje telo, ale aj pre tých, ktorí si chcú po celom dni trošku oddýchnuť a prísť na iné myšlienky.

Joga ako taká vznikla pred niekoľkými tisíckami rokov ako súbor cvičení, psychickej relaxácie a životného štýlu. A práve tento životný štýl sa udomácnil a u nás. Z jednoduchej jogy sa postupne vyvinulo niekoľko ďalších smerov, ktoré sa stali populárnymi.

Powerjoga tak predstavuje súbor cvikov, ktoré sú založené na posilňovaní, spevňovaní a preťahovaní svalov celého tela. Powerjoga zlepšuje psychickú, ale aj fyzickú kondíciu človeka, a to prostredníctvom jednoduchých cvikov. Samotná powerjoga je skvelá na posilnenie kĺbov, na kardiovaskulárny a dýchací systém, pre redukciu tukových zásob (takže áno, aj vďaka joge dokážete schudnúť), zlepšenie držania tela a posilnenie svalov.

Odporúčame: Intenzívne cviky na chudnutie: VIDEO tréning, ktorý stojí za vyskúšanie!

Powerjoga na doma!

Powerjoga je presne tým druhom cvičenia, ktoré prospeje celému vášmu organizmu. V prvom rade pomôže vašej kondícii, vášmu telu, ale aj vašej psychike. Pomáha odbúravať stres a napätie, ktoré v tomto období môže pociťovať každý z nás. Tak si vytiahnite podložku a zacvičte si spolu s nami. Ani nebudete vedieť ako týchto 30 minút cvičenia ubehne.

Ak si chcete zacvičiť oveľa viac, keď chcete cvičiť pravidelne alebo si chcete vyformovať celé telo, tak vyskúšajte online video program SUPER BODY, SUPER BODY 1SUPER BODY 2. X-hodín cvičenia navyše získate s kódom „KZK10“ s 10 % zľavou!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 29.04.20 21:32

JK
karma
100.00

Rada som si pozrelaPowerjoga je presne tým druhom cvičenia, ktoré prospeje celému vášmu organizmu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní