10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť

10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť
  • 15.08.2016
  • Silvia Karasová

Muži aj ženy narodené v tomto ohnivom znamení bývajú neprehliadnuteľní. Radi sa ukazujú na kdejakých spoločenských akciách, radi spoznávajú svet vôkol seba, smejú sa, rozmýšľajú a veľa rozprávajú. Aj oni, napriek tomu, že sa vyznačujú vskutku silným egom, však čas od času zabúdajú na to, čo je pre nich naozaj dobré, prípadne správne. Aby ste si / im to pripomenuli, pozrite si 10 vecí, na ktoré by podľa astrologickej charakteristiky Lev nikdy nemal dopustiť.

Odporúčame prečítať: Aké znamenie sa hodí k tomu vášmu?

10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

MÓDA A TRENDY



V obchodoch, na trhoch, bazároch, nákupných centrách aj v online shopoch. Tam všade sú mnohé z vás ako doma. Lev a móda jednoducho ide k sebe, a pokiaľ ste náhodou v sebe cit pre módu ešte stále neobjavili, neveríme vám ani slovko. Už malé Levice bývajú veľké parádnice, ktoré sa rady stáčajú pred zrkadlom vo všetkých maminých topánkach. S trendmi to nepreháňajte, ale nezabúdajte si tiež čas od času obmeniť svoj šatník. O veci, ktoré už nenosíte (a vraj ich býva hojne) sa podeľte s kamarátkami, či jednoducho tými, ktorí ich potrebujú viac než vy samé.

Odporúčame prečítať: Objavte tantrické milovanie



SPOMIENKY



Milujete archivovanie svojich zážitkov, spomienok, všetkých tých čarovných chvíľ. Len niekedy si na to neviete nájsť čas a potom darmo plačete, že si neviete čosi vybaviť. Snažte sa aspoň jeden deň v mesiaci venovať práve úschove takýchto cenných materiálov a ušetrite si viacero slzičiek. Apropo, napriek dospelému veku, nikdy nie je neskoro na založenie nového pamätníčka.
 

10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

CESTOVANIE



Keď ste pridlho doma, šije to s vami ako snáď s nikým. Vaše znamenie je pod vplyvom Slnka a je priam stvorené na to, aby ste objavovali a navštevovali všetky slnečné miesta na tejto planéte. Keďže ste ale vynaliezavé, doma ste aj v chladnejších krajinách a ani zima vám nezabráni tešiť sa z novej kultúry. Cestovanie však niečo stojí, preto nezabudnite sem tam čosi odložiť bokom.

Odporúčame prečítať: Erotogénne zóny ohnivých znamení - BARAN, LEV, STRELEC



ADRENALÍN



S cestovaním je prepojená aj vaša obrovská túžba po nových znalostiach, chutiach, kontaktoch. Ak sa do toho primieša ešte aj adrenalín, určite nebudete proti. Väčšina ľudí narodených v znamení Leva sa radí k tým nebojácnym, a ak strach aj z niečoho máte, je pre vás výzvou prekonať ho.

10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

ŠPORT



Mnohé z vás majú energiu na rozdávanie. Neplytvajte ňou zbytočne a radšej návštevy nočných klubov eliminujte a nahraďte ich športovou aktivitou. Ideálne takou vďaka ktorej budete naďalej v pohybe, ktorú nebudete robiť osve, pri ktorej spoznáte nových ľudí a ktorá vám ešte aj posilní činnosť vášho srdiečka - primárneho orgánu Levov.

Odporúčame prečítať: Ako vyzerajú karmické vzťahy v oblasti lásky?



PRIATELIA



Priatelia znamenajú pre vás v živote mnoho, postupom času však o niektorých možno prichádzate. Zložte si ružové okuliare a odhaľte kto je vaším skutočným priateľom, kto len známym a kto vám v živote len škodí. Čas aj skúsenosti vás naučia, že skutočných priateľov nemusíte mať veľa, hlavné je, že sú tu stále pre vás, ochotní a pripravení pomôcť a poradiť vám vždy, keď to potrebujete. Ste tu aj vy pre nich?

10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

MEDITÁCIA



Napriek tomu, že ste akčné, niekedy až priveľmi, keď raz objavíte čaro meditácie, už naň nedáte dopustiť. Meditačné chvíle vám pomôžu navodiť atmosféru pokoja, harmóniu tela aj duše. Dodajú vám chýbajúcu rozvahu, odvahu, aj triezvy pohľad.


VYPNÚŤ MOBIL



A práve kvôli bodu vyššie by ste mali z času na čas vypnúť a svoj workholizmus dať bokom. V takýchto chvíľach sa venujte len svojim najbližším. Keďže dnešná moderná doba je nevýhodná v tom, že vďaka mobilom nás "všade nájdu", najlepšie urobíte keď si ho vypnete. Ak nemáte to srdce, zájdite na dovolenku niekam, kde zaručene nebude signál.



SAMOTA



To zo začiatku najmä ľudia v znamení Leva nevedia. Nájdu sa aj takí, ktorí majú zo samoty veľký strach. Avšak stačí zmeniť uhol pohľadu a zistíte, že vďaka samote dokážete objaviť svoj utajený vlastný vnútorný svet. Dokážete si zrovnať myšlienky, pochopiť svoje správanie, emócie... Naučte sa vychádzať samé so sebou a budete milo prekvapené, koľko starostí (aj vrások) vám ubudne.



KRITIKA



Kritika je váš večný nepriateľ. A síce slová chvály vám nikdy nie sú dosť, tie negatívnejšie reakcie už prijímate horšie. Ak sa kritikov na vašu adresu zíde viacero, je najvyšší čas sa zamyslieť, či predsa len v niečom nemajú pravdu. Neberte si všetko tak vzťahovačne a pokúste sa občas si zo seba aj vystreliť.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 16.08.16 23:49

SK
karma
114.00

mám doma LEVA, dám mu prečítať

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní