10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť

10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť
  • 19.11.2016
  • Silvia Karasová

Koniec novembra a začiatok decembra patria ohnivému znameniu Strelca. Tento dobrodružný človiečik je vskutku zaujímavou zmesou pováh. Je akčný, kreatívny, emocionálny, sem tam ale aj nevyspytateľný a tajuplný.

Na míle ďaleko ucíti lož, faloš aj intrigy a keď chce behom pár sekúnd spáli mosty vedúce k osobám, ktoré ich zradili. Vie síce odpúšťať, no nie zabúdať. Jeho pamäť je viac než obdivuhodná, no Strelec predsa len sem tam na niečo zabúda - na seba. Existuje však 10 vecí, na ktoré by Strelec naozaj nemal dopustiť. Aké to sú?

Odporúčame prečítať: 4 fakty ako na nás vplýva spln Mesiaca

10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

KUSNÚŤ SI DO JAZYKA

U vás jednoznačne platí, že čo na srdci to na jazyku. Nemáte problém kedykoľvek a komukoľvek povedať všetko tak ako cítite. Nanešťastie kvôli tejto svojej vlastnosti môžete občas pôsobiť nevychovane, či jednoducho povedané drzo.

VOĽNOSŤ

Vaše znamenie bez možnosti slobodného rozhodnutia a voľby ani nevie existovať. Nezávislosť je vaše druhé JA, no napriek tomu sa občas predsa len niekým necháte dotlačiť do kúta a poddáte sa napriek vnútornému nesúhlasu. Nezabudnite ale že vždy máte dostatok síl oslobodiť sa.

SVET

Nebol by to Strelec, keby aspoň párkrát za život neokúsil nejaké to dobrodružstvo. A teraz nemáme na mysli milostný charakter, aj keď aj v tomto smere vie byť jeho život búrlivý. Hlavne v mladšom veku ho svet volá a on by mal odpovedať kladne. Cestovaním totiž získa životné skúsenosti, ktoré sformujú jeho povahu aj názory.

Odporúčame prečítať: Dieťa Strelec – čím vás poteší a čím prekvapí?

10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

ODVAHA

Napriek tomu, že vaše znamenie je pod vplyvom ohnivého živla, aj vy mávate chvíle, kedy vás prepadne strach. Nezabúdajte však na to, že patríte k vnútorne najsilnejším znameniam zverokruhu. Ste vyrovnané, rozumné, trpezlivé a praktické. Preto nech sa vám v živote stane čokoľvek, do vienka ste dostali dostatok síl prekonať to. Stačí si len spomenúť na svoju odvahu.

VAŠE ZDRAVIE

Síce radi druhých poúčate, ale na seba beriete iný meter. Najmä čo sa zdravia týka. Vynechávate tie návštevy u lekára, ktoré sú vám nepríjemné a vehementne ignorujete príznaky svojho tela. Obvykle sú to práve ženské ochorenia, ktoré vám robia problémy, ďalej srdiečko, žalúdok, ale tiež psychika. Začnite sa o seba viac starať a neignorujte svoje telo.

Odporúčame prečítať: Aké planéty prislúchajú k našim znameniam?

10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

VAŠA KRÁSA

Vašou dominantou sú vlasy, ale potrpíte si aj na svoju postavu a šatník. Zo všetkého najradšej míňate peniažky na módne aj kozmetické vychytávky a radšej budete 3 dni hladovať (aspoň máte detox), ale tie nádherné čižmy (kabelku, šaty, kabát...) jednoducho mať musíte. Pokiaľ túto svoju vášeň dokážete udržať pod kontrolou, všetko bude v najlepšom poriadku.

BÚTĽAVÁ VŔBA

Máte vo zvyku nechávať si svoje trápenia len a len pre seba. Avšak skôr, či neskôr sa to môže odraziť na vašej psychike. Naučte sa zdôverovať svojim blízkym, ak vám to robí náramný problém, nájdite si aspoň jednu spriaznenú dušu - bútľavú vŕbu, ktorej sa vždy, keď to bude potrebné, môžete vyplakať na pleci. 

JAZYKY


Aj keď možno ste presvedčené o tom, že na učenie sa cudzích jazykov už máte dosť rokov, alebo, že jednoducho nemáte talent, presvedčte sa na vlastnej koži o opaku. U vášho znamenia obzvlášť platí, čím viac jazykov viete, tým viac človekom sa cítite. Pokiaľ vám nejdú tradičné spôsoby učenia, ako sedenie v triede, písomky a robenie domácich úloh, skúste osobného lektora, alebo rovno pobyt v zahraničí. 

Odporúčame prečítať: Ubúdajúca Luna sa postará o vaše vlasy, pleť aj postavu

10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

PORIADOK VERZUS CHAOS

Poriadok musí byť a mnohé osoby z vášho znamenia sú ním miestami sťaby až posadnuté. Problém nastáva vtedy, keď vám do života vstúpi niekto, kto si na pravidlách až tak nepotrpí ako vy. Nebojte sa do svojej sterilnej domácnosti vpustiť aj trochu zmätku, či neporiadku. V malom, neškodnom množstve vám môže život len obohatiť.

OTVORENOSŤ

S bodom vyššie sa spája aj otvorenosť. Napriek tomu, že ste scestované a v živote si mnohé z vás zažijú aj strety s rôznymi kultúrami, máte tendenciu byť tvrdohlavé a zastávať názory, pri ktorých nepripustíte iné smerovanie svojej mysle. Otvorenosť vám však prinesie nové obzory, pracujte na tom.

Bude vás zaujímať: Recept na nepečené vanilkové brownies


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 02.12.16 19:34

SK
karma
114.00

ukážeme nášmu STRELCOVI

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní