Ako zaujať na prvý pohľad? Takto budú VŠETKY oči na vás!

Ako zaujať na prvý pohľad? Takto budú VŠETKY oči na vás!

Zabudnite na pravidlá! Nové „farbičky“ z kolekcie The ONE Express od Oriflame z vás urobia #sexy dračicu, #crazy školáčku alebo #cool pohoďáčku. Dokážte všetkým, že vy ste originál, pretože kópia sa už dávno nenosí...

#Crazy pohľad

Čiernu linku nechajte tento raz odpočívať v kozmetickej taštičke. Svoj pohľad oživte jednou zo žiarivých odtieňov obojstrannej ceruzky na oči The ONE alebo kombináciou farieb z paletiek očných tieňov The ONE troch rôznych prevedeniach. V každej paletke nájdete 8 matných či poloperleťových odtieňov a mini aplikátor.

Pozri aj: Rodinné „hygge“: Ponúkame vám návod na pohodu

obojstranná ceruzka na oči a paletka očných tieňov The ONE

Zdroj: Shutterstock®

#Sexy pery

Kto tvrdí, že na perách musíte mať jednu jedinú farbu, ten sa veľmi mýli. Experimentujte a zvoľte si na hornú peru svietivú červenú a na spodnú zasa trendy fialovú. Alebo si zo šiestich odtieňov hydratačných ceruziek na pery The ONE Express vyberte svoju vlastnú kombináciu. P. S: S ceruzkami si ľahko vyčarujete aj trendy ombré. 

Ceruzka na pery The ONE Express

Zdroj: Shutterstock®

#Cool manikúra

Hra s farbami dodá vašim nechtom nápaditý vzhľad a moderný dizajn. Stačí obyčajná čierno-biela kombinácia a dokonalá manikúra je na svete. Obľúbené dlhotrvajúce laky na nechty The ONE Longwear teraz v štyroch nových výrazných s komplexom Pigment Freeze zaručujúci ešte sýtejšie farby ako doteraz!

Zaujme ťa: Švédi vedia, ako na to! Toto je podľa nich tajomstvo krásy

Lak na nechty The ONE Long Wear

Zdroj: Shutterstock®

Novú kolekciu dekoratívnej kozmetiky The ONE Express od Oriflame hľadajte na v aktuálnom katalógu alebo na www.oriflame.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 12.12.17 19:07

SK
karma
114.00

na mňa trochu priveľa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní