Ako zútulniť domov? Vyskúšaj tieto DIY dekorácie na stenu!

Ako zútulniť domov? Vyskúšaj tieto DIY dekorácie na stenu!

Keď sa nasťahujete do nového bytu, privítajú vás zväčša celkom holé steny. Teraz, keď už máte na čom spať a kde uvariť večeru, prichádza čas na detaily, akými sú práve nástenné dekorácie. Keďže rozumieme, že také zariaďovanie (alebo i prerábka bytu) môžu byť finančne náročné, hľadali sme pre vás inšpirácie na DIY dekorácie na stenu (rozumej „do it yourself”, teda v preklade vyrob si sám). 

Zrkadlá či fotky

V našej galérii, ktorú sme pre vás zozbierali zo sociálnej siete Pinterest, nájdete nástenné dekorácie všetkého druhu. Vyberie si z nich naozaj každý – milovník zrkadiel, umenia, ale i ten, čo si na steny najradšej vešia svoje zážitky vo forme fotografií. Vyberie si z nich dokonca i ten, čo sa práve nepasuje za kreatívneho človeka ani domáceho majstra. Niektoré z inšpirácií sú totiž nesmierne jednoduché a zvládne ich vytvoriť dokonca i takpovediac úplné nemehlo. A vy nám, milé naše krásky, do komentára pod článkom nezabudnite dať vedieť, ktoré tipy na nástenné dekorácie sa vám páčili najviac!

Pozri aj: Interiéroví dizajnéri radia, ako vymaľovať steny v roku 2020

- DIY nástenné dekorácie
1 z 10

Knihy nielen na čítanie

Áno, vidíte dobre. Knihy odteraz nie sú už len čítanie, no poslúžia i ako dekorácia na stenu. Je to nápadité a ak ich na stene zafixujete šetrným spôsobom, ešte vždy ich môžete zo steny odstrániť a čítať znova a znova. A ak chcete mať na očiach vaše obľúbené pasáže z vašich obľúbených príbehov, jednoducho knihy nalistujte podľa toho. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 26.02.20 08:53

KK
karma
105.00

dostali ma tie knihy, to by ma nenapadlo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní