Beauty poradňa GERnétic: Liftingové prípravky

Beauty poradňa GERnétic: Liftingové prípravky

Odpovedá Alena Kimlová

z Kozmetického štúdia GERnétic 

www.StudioGernetic.cz

 

Už niekoľko rokov používam kozmetiku GERnétic. Rada by som si z tohto radu vybrala nejaký liftingový prípravok. Mám 48 rokov a suchú pleť.

S pribúdajúcim vekom slabne kolagénová štruktúra v strednej vrstve kože, pokožka sa stenčuje, ochabuje, začínajú sa vytvárať kožné previsnutia, vrásky sa zreteľne rysujú a prehlbujú. Aby si pokožka zachovala mladistvý vzhľad čo najdlhšie, je potrebné pleti venovať zvýšenú starostlivosť, doplniť väčšie množstvo výživných, regeneračných a ochranných látok, používať kvalitné liftingové prípravky, ktoré umožnia okamžité zlepšenie štruktúry pokožky a podporia dokonalé nalíčenie. 

Bude vás zaujímať: Beauty poradňa GERnétic: Morské riasy v kozmetike?

Starostlivosť o očné okolie

Zdroj: Shutterstock®

Liftingové prípravky GERnétic

Medzi liftingové prípravky GERnétic môžeme zahrnúť: Mito Spécial+, Ger Lift, Myo Myoso, Gel Contour Yeux, Lift Crème, Cells Life. Špeciálnou ponukou je sofistikovaný rad Les Parfaits.

Pri výbere prípravkov na domácu starostlivosť je vždy potrebné brať do úvahy stav pokožky (množstvo vrások, tonus), vek, citlivosť pleti.

V prvom rade by som Vám odporučila zamerať sa na očné okolie, kde sa vrásky vytvárajú najskôr. Využite prípravky Gel Contour Yeux a Myo Myoso. Protivráskový a ochranný prípravok Gel Contour Yeux sa aplikuje na pokožku ráno a počas celého dňa chráni pleť pred vznikom voľných radikálov a zabraňuje tak vzniku predčasných vrások. Navyše pokožku jemne vypína. Krém Myo Myoso súčasné vrásky vypne a zjemní. Jeho účinky vydržia celý deň a uľahčujú tak nalíčenie a zlepšujú celkovú vizáž. Krém Myo Myoso je možné použiť aj na celú tvár.

Bude vás zaujímať: Beauty poradňa GERnétic: Masky na tvár

Liftingové prípravky GERnétic

Zdroj: Shutterstock®

Na rozjasnenie a oživenie pokožky dekoltu, krku a tváre použite sérum Mito Spécial+. Tento prípravok by sa mal stať, vzhľadom na Váš vek, súčasťou pravidelnej dennej starostlivosti. Prírodný antiradikálny a antioxidačný komplex zabraňuje starnutiu pokožky, peptidový komplex stimuluje syntézu kolagénu a posilňuje činnosť fibroblastov produkujúcich kolagén. Pridanou hodnotou séra je aj okamžitý osviežujúci a liftingový efekt. Účinok séra môžete ešte znásobiť aplikáciou prípravku Lift Crème.

Ak pozorujete známky uvoľnenej pokožky, začnite používať večer pod regeneračný nočný krém prípravok Ger Lift. Aktívne látky sú získané predovšetkým z morských rias a vďaka lipozómom prenikajú hlboko do pokožky. Zvyšujú hutnosť, objem a pevnosť pokožky. Kontúry tváre sa v priebehu 3 týždňov spevňujú a podporujú mladistvý vzhľad.

Sérum Cells Life a prípravky z radu Les Parfaits je veľmi prínosné využiť ako intenzívnu kúru jedenkrát ročne. Na denné používanie odporúčam tieto prípravky používať vo vyššom veku.

Nezabudnite na pravidelné ošetrenia v kozmetickom salóne, ktoré Vašu snahu o krásnu pokožku významne podporia.

Bude vás zaujímať: Slnečný prípravok Melano 15 od kozmetiky GERnétic

Starostlivosť o pleť

Zdroj: Shutterstock®

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie.

Zoznam salónov na www.gernetic.sk

Magazín www.KamZaKrasou.sk je mediálnym partnerom súťaže kozmetičiek „Hviezda GERnétic Slovensko 2017“.

3. Odborno-prezentačný kozmetický kongres LNE

Zdroj: Shutterstock®

POZVÁNKA

Pozývame Vás na atraktívny program kozmetiky GERnétic „Dotyky GERnétic“ na 3. Odborno-prezentačnom kozmetickom kongrese LNE v sobotu 14.10.2017 v hoteli Double Tree Hilton v Bratislave.

  • Ukážky ošetrení - salónne masky GERnétic - komentuje hlavná firemná kozmetička a školiteľka GERnétic Alena Kimlová

Odborný workshop Dr. Loreny Ajenjo „Filozofia výživy GERnétic“ v sále CONRAD

  • 1.workshop od 10:00 do 10:45 hod.       
  • 2.workshop od 14:00 do 14:45 hod.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Kelemenová 02.08.17 12:53

SK
karma
86.00

značka Gernetic má všetky dobré prípravky.... aspoň mne sa osvedčili...

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 02.08.17 20:52

MD
karma
132.00

Táto značka je pre mňa novinka...

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 18.12.17 20:03

SK
karma
114.00

Gernetic sa mi čím ďalej tým viac začína páčiť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní