BVLGARI MAN WOOD ESSENCE: Drevité tóny, spojené so žiarivými citrusmi

BVLGARI MAN WOOD ESSENCE: Drevité tóny, spojené so žiarivými citrusmi

“Všetci zdieľame rovnakú túžbu. Túžime po dynamickej vitalite mesta, ale aj po životnej sile prírody.” Alberto Morillas, majster parfumér

Zachytávajúc energiu prírody pre mestského muža, tak aby bola v súlade s jeho prostredím, Bvlgari predstavuje novú pánsku vôňu Bvlgari Man Wood Essence. Bvlgari Man Wood Essence spája intenzívne drevité tóny so žiarivými citrusovými akcentmi do vzrušujúceho doplnku kolekcie vôní Bvlgari Man.

ODPOJTE SA PRE OPÄTOVNÉ PRIPOJENIE!

Viac, ako kedykoľvek predtým, sa mestskí projektanti vracajú k svojim koreňom, k úplnej podstate a prírode, ktorá posilňuje ich návrhy. Od hojivej lesnej terapie, po panorámu modernej architektúry, reagujú na túžby súčasných zaneprázdnených mužov, hľadajúcich symbiózu medzi prírodou a mestom viac, než kedykoľvek predtým. V novom zelenom priestore sa moderný muž odpája od nekonečných nárokov mesta, aby sa osviežil a pripravil na opätovné spojenie s ním, vyžadujúce zvládať ohromnú rýchlosť žitia.

Inšpirovaná týmto fenoménom, značka Bvlgari zachytila vo flakóne prírodnú energiu, v podobe dynamickej novej vône Bvlgari Man Wood Essence, unikátneho voňavého podpisu, ktorý je dielom majstra parfuméra Alberta Morillasa. Očarujúca vôňa hladko spája trojicu výrazných drevín, aby si štýlový mešťan mohol dodať silu prírody v jedinom streknutí vône. Jeho zmysly povzbudí nová zelená sviežosť a pomôže mu posilniť jeho sústredenosť. Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum.

Pozri aj: Šumivé kúpeľové bomby so soľou Alma K Crystal Bath Salts: Ako na ne?

pánska drevitá vôňa

Zdroj: Shutterstock®

#CITIZENOFNATURE

Ako obyvatelia sveta, sme prvými a poprednými obyvateľmi prírody: zdroja všetkého živého. Úchvatná inšpirujúca sila prírody je srdcom vône Bvlgari Man Wood Essence, vyjadreným drevitou intenzitou. Parfumovaná voda, ktorá sa perfektne hodí do mestskej dynamiky, preukazuje dokonalú rovnováhu prírody a mesta. Keď sa muž spája s prírodou, obnovuje si s ňou svoje puto, regeneruje vlastnú vnútornú silu a dokáže zvládať život v mestskom prostredí. Vôňa mu pripomína, že je obyvateľom prírody, #citizenofnature.

DREVO: ZDROJ SILY VÔNE BVLGARI MAN WOOD ESSENCE

Symbióza mesta a prírody je dokonalo vyjadrená stromom – prírodným mrakodrapom. Tak ako vysoké budovy, aj stromy povzbudzujú predstavivosť a inšpirujú nápady. Pre sofistikovaného obyvateľa mesta je mrakodrap, emblém veľkosti a postavenia, ako maják. Ako strom, bez ohľadu do akej výšky siaha jeho koruna, stojí pevne na svojich koreňoch. Pre tohto muža je energia prírody jeho energiou – ako ďalší tlkot srdca – a potrebuje cítiť jej pulz vo svojej blízkosti.

parfumovaná voda Bvlgari

Zdroj: Shutterstock®

NOVÝ DREVITÝ PODPIS

Bvlgari Man Wood Essence je pôsobivá cesta sily. „Drevo je zázračné, napĺňa vôňu veľmi intenzívnou energiou“, hovorí majster parfumér Alberto Morillas. Pre vyjadrenie ohromujúcej energie stromu si parfumér zvolil výrazné drevité tóny cyprusu, vetiveru a cédru. „Keď som počul názov Bvlgari Man Wood Essence, inšpirovalo ma to k spojeniu intenzívnych drevitých tónov z prírody. Výsledkom je parfumovaná voda, rovnako výrazná ako jej nositeľ.

Majstrovsky skomponovaná, táto parfumovaná voda je vystavaná ako strom: jej pestré vrchné tóny tancujú ako listy a konáre vo vetre, zemité srdce vyjadruje silu kmeňa a sýte tóny základu evokujú korene. Spoločne vytvárajú elektrizujúcu vôňu, ktorá do rúk muža Bvlgari vkladá nekonečnú silu prírody.

Listy a konáre: Životná energia

(Kôra talianskych citrusov a esencia koriandra)

Eau de Parfum otvára žiarivá kombinácia citrusov a korenín. Kôra talianskych citrusov otvára pohľad na panorámu Stredomoria, charakterizovaného osviežujúcou krajinou a vitálnym životom. Koriander evokuje nečakaný nástup horúceho dobrodružstva.  

Kmeň: Vnútorná sila

(Cyprusové drevo a esencia vetiveru z Haiti)

Vitalita úvodu vytvára priestor pre sýte mužné dreviny. Cyprus, strom, ktorý kvitne celoročne, je ako tvrdo pracujúci mestský muž. Jeho hlboká svieža aróma je zintenzívnená vôňou vetiveru z Haiti, zvoleného pre jeho obzvlášť zvodný a plný charakter.  

Korene: Opätovné spojenie

(Cédrové drevo, akord ambry a živica (Benzoe Siam))

Tak ako srdce domova, základ vône je jedinečne hrejivý a prívetivý. Jeho dominantou je ďalší stále zelený strom, céder. Pre zintenzívnenie dymového efektu Alberto Morillas skombinoval dve rozličné techniky destilácie a purifikácie tohto dreva. Hrejivosť cédra vyzdvihol prostredníctvom živice a morských tónov. Výsledok: finálny prílev povzbudzujúcej sily. 

Odporúčame: Gosh LUMI LIPS: Neodolateľný lesk na pery so skvelou vychytávkou

parfumovaná voda pre pánov

Zdroj: Shutterstock®

FLAKÓN: HARMÓNIA MESTA & PRÍRODY

Flakón vône Bvlgari Man Wood Essence charakterizujú výrazne čisté línie v dizajne, ktorý dokonalo zachytáva symbiózu mesta a prírody. Najdominantnejším prvkom je živá zelená farba vône. Táto farba je symbolom vitality a sily stromov, ktorý dokonale dotvára hnedasté sklo, evokujúce ohromnú, životodarnú schopnosť zeme. Zem je zdrojom energie pre korene stromov aj pevným podkladom pod nohami muža. Flakón je vytvorený zo skla a mosadze, materiálov, zastúpených v bohatej miere v akomkoľvek meste. Celkový, výrazný dizajn evokuje spojenie moderného muža s prírodou. Muž Bvlgari tak môže odteraz mať túto synergiu pevne vo svojej dlani.

očarujúca pánska vôňa

Zdroj: Shutterstock®

KOLEKCIA BVLGARI MAN

Bvlgari Man Wood Essence je najnovším prírastkom v kolekcii Bvlgari Man, ktorá sa inšpiruje silným spojením muža a rôznych živlov. Prvá vôňa kolekcie Bvlgari Man in Black je poctou ohňu, ktorý vyjadruje prostredníctvom akordu tabaku a kože. Intenzívna parfumovaná voda Bvlgari Man in Black je oslavou nezlomnej sily a neodolateľného pôvabu muža.

Bvlgari Man Wood Essence predstavuje druhý element série, drevo. Drevo vyniká inou silou, ako oheň – je živé, pevne zakorenené, stále a neoblomné. Svieža vôňa s energiou stromu je venovaná mužovi, ktorý chce posilniť svoj charakter a životnú rovnováhu. Pre muža, ktorý sa považuje sám za obyvateľa prírody... #citizenofnature.

BVLGARI MAN WOOD ESSENCE: LÍNIA

  • Parfumovaná voda 60 ml
  • Parfumovaná voda 100 ml
  • Balzam po holení 100 ml

Novú pánsku vôňu Bvlgari Man Wood Essence nájdete v predaji vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľudka Uličná 04.11.18 18:01

ĽU
karma
100.00

pekný flakon aj vôňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní