Dominika Cibulková zverejnila tehotenské fotografie – nič obyčajné rozhodne nečakaj!

Dominika Cibulková zverejnila tehotenské fotografie – nič obyčajné rozhodne nečakaj!

Dominika Cibulková, naša najúspešnejšia tenistka, sa zakrátko stane dvojnásobnou mamičkou. K dva a pol ročnému Jakubkovi pribudne súrodenec. Ako nám bývalá športovkyňa na nedávnej štýlovej baby shower párty v ružových farbách prezradila, bude to dievčatko. Fanúšikov potešila fotkami aj videom z párty na svojom Instagrame. Na dcérku, o ktorej mene zatiaľ nehovorila, si spolu s manželom Michalom Navarom počkajú už len pár týždňov.

Podobne ako pri predchádzajúcom tehotenstve, tak i teraz sa Dominika na sociálnych sieťach podelila aj s tehotenskými fotografiami. A opäť, ako v predchádzajúcom prípade, nimi poriadne prekvapila a rozdelila verejnosť na dva tábory. Mnohí dávajú palec hore, iní len krútia hlavou. Ale tak je to pravdepodobne asi vo všetkom, čo sa celebrít týka. Čo poviete na jej fotky so zaguľateným bruškom vy?

Pozri aj: ​Jennifer Lopez a Ben Affleck oslávili Valentína po svojom. Pozri na ich párové tetovanie!

Cibulková

Zdroj: instagram.com/domicibulkova

tehotenské fotografie

Zdroj: instagram.com/domicibulkova

Cibulková s parochňou

Zdroj: instagram.com/domicibulkova

Nový účes tesne pred pôrodom?

Dominika sa počas prvého tehotenstva nechala nafotiť aj známym a veľmi úspešným fotografom Lukášom Kimličkom. Jej fotografia s odhaleným bruchom sa objavila na titulke magazínu Grade. Tieto fotografie sa však nepáčili úplne každému. Mnohí mali veľký problém s tým, že boli vyzývavejšie (na jednej fotografii bola tenistka len ľahko zahalená priehľadnou tmavšou šatkou), čo sa podľa mnohých k tehotenstvu nehodí. Ďalší zase neváhali komentovať Dominikinu tehotenskú postavu.

Tridsaťtriročná tenistka sa však ani pri tomto tehotenskom fotení nedržala v úzadí a nebála sa byť sexi ani v pokročilom štádiu tehotenstva. Dominika zverejnila fotografie v lesklej čiernej bundičke a jemnými perami, výraznými očami a tak trošku nedbalým účesom. 

Zakrátko na to mnohých prekvapila ešte viac ďalšími fotografiami, na ktorých má na sebe obtiahnuté, sčasti sieťkované, body v červenej farbe. Viac ako outfit však rozhodne každého zaujali Dominikine vlasy. Boli krátke a čierne, čo je obrovská zmena oproti jej stredne dlhým blond prameňom. Táto zmena je však len dočasná, teniska si totiž pri fotení vyskúšala parochňu. Údajne sa na ďalšie fotografie ešte môžeme tešiť.

Čo vravíte na Dominike tehotenské fotografie vy? Páčia sa vám tieto, alebo skôr tie z prvého tehotenstva? A ako sa vám pozdáva Dominika v čiernej farbe? 

Dominikine tehotenské fotografie z prvého tehotenstva

tenistka Cibulková

Zdroj: instagram.com/domicibulkova

tehotná Dominika Cibulková

Zdroj: instagram.com/domicibulkova

tehotenská foto Cibulkovej

Zdroj: instagram.com/domicibulkova

- Anketa

KTORÉ DOMINIKINE TEHOTENSKÉ FOTOGRAFIE SA TI PÁČIA VIAC?

Odpovedalo 48 ľudí  

z prvého tehotenstva
35%
z druhého tehotenstva
21%
oboje sú super
29%
nezaujali ma vôbec
15%
- Anketa

HODIA SA PODĽA TEBA DOMINIKE KRÁTKE ČIERNE VLASY?

Odpovedalo 43 ľudí  

Áno, vyzerá skvelo.
49%
Nie, blond je lepšia.
51%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

-4 komentár

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:06

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:06

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní