Nová hviezda na Hollywoodskom chodníku slávy – ktorá slávna herečka sa jej konečne dočkala?

Nová hviezda na Hollywoodskom chodníku slávy – ktorá slávna herečka sa jej konečne dočkala?

Nielen jedna, ale hneď prvých osem hviezd na Hollywoodskom chodníku slávy bolo osadených na jeseň v roku 1958. Dnes je ich tam viac ako 2500. V origináli Hollywood Walk of Fame predstavuje chodník pozdĺž Hollywood Boulevard a Vine Street v štvrti Hollywood v Los Angeles. Chodník, ktorý je tiež obľúbenou atrakciou cestovateľov, je dlhý asi 5,6 km a obsahuje obrovské množstvo mien slávnych osobností. Je akousi sieňou slávy zábavného priemyslu. 

Nájdeme tu umelcov z filmového, hudobného, divadelného a zábavného rozhlasového aj televízneho priemyslu. Možno vás zaujme, že existuje jeden človek, ktorý má na tomto mieste až päť hviezd, respektíve hviezdu v každej uvedenej kategórii. Týmto umelcom je americký spevák, zabávač či podnikateľ Gene Autry.

Pár slávnych osobností má dokonca aj dve hviezdy v tej istej kategórii. Prvým takýmto umelcom bol Michael Jackson, ktorý najskôr získal hviezdu ako člen legendárnej skupiny The Jackson Five a neskôr aj za sólovú kariéru.

Hviezdy na chodníku pribúdajú každý rok. K posledným umelcom oceneným hviezdou na Hollywood Walk of Fame patrí napríklad herec Michael B. Jordan, držiteľka Oscara Octavia Spencer, alebo aj známa chlapčenská skupina The Jonas Brothers. Teraz sa zo svojej hviezdy na chodníku slávy môže tešiť aj známa herečka z populárneho seriálu z konca 90. rokov. 

Courteney Cox

Zdroj: instagram.com/hwdwalkoffame

Z novej hviezdy sa teší Monica z Priateľov

Svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy si bola nedávno vyzdvihnúť americká filmová a televízna herečka Courteney Cox (58), známa v prvom rade postavou Monicy Gellerovej v nesmrteľnom seriáli Priatelia. Herečka neodmysliteľne patrí nielen k spomenutému seriálu, ale aj filmovej hororovej sérii Vreskot. V marci prichádza do kín už šiesty diel tejto filmovej série a chýbať v ňom nebude ani Courteney.

Známa herečka bola poctená konkrétne hviezdou číslo 2750 a bola jej udelená za zásluhy o televíznu zábavu. Courteney sa so svojimi fanúšikmi podelila na svojom instagramovom účte aj o krátke video z preberania hviezdy. Na červenom koberci ju sprevádzali aj jej dve herecké kolegyne z Priateľov – Jennifer Aniston a Lisa Kudrow. Herečky sú doposiaľ dobrými kamarátkami. 

Courteney Cox gratulujeme k jej hviezde na chodníku slávy a želáme veľa šťastia v ďalšej kariérnej ceste. 

Courtney, Jennifer a Lisa

Zdroj: instagram.com/jenniferaniston

- Anketa

KTORÚ ZO ŽENSKÝCH POSTÁV SI MALA V PRIATEĽOCH NAJRADŠEJ?

Odpovedalo 42 ľudí  

Monica Geller (Courteney Cox)
24%
Rachel Green (Jennifer Aniston)
29%
Phoebe Buffay (Lisa Kudrow)
48%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/hwdwalkoffame, Depositphotos/Studiobarcelona


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:52

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:52

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní