Kendall Jenner a jej bombera: Z tej ceny sa ti zatočí hlava!

Kendall Jenner a jej bombera: Z tej ceny sa ti zatočí hlava!
  • 01.01.2023
  • Michaela Kožáková

To, že si celebrity rady doprajú a chvália sa na svojich účtoch na sociálnych sieťach prepychovými vilami, luxusnými autami a drahými kabelkami, sme si už zvykli. Niektorí z nás nad nimi len pokrútia hlavou, iní možno v kútiku duše aj trochu závidia. Niekedy však rozmarnosť prominentov a slávnych osobností nemá konca kraja a hraničí s ľudským úsudkom a tiež s vkusom. 

Koncom minulého roka zaplavila média fotografia americkej modelky a osobnosti Kendall Jenner. Jej zimná bunda – puffy bombera, vyvolala u fanúšikov aj tých, ktorí o nej počuli prvýkrát, veľký ohlas. A nebolo to len kvôli jej cene. 

Neprehliadni: Drew Barrymore otvorene o sexe: Vyskúšala naozaj všetko?!

Kardashians

Zdroj: INSTAGRAM/kardashians

Kto je Kendall Jenner?

Pôvabná Kendall Jenner začala s modelingom vo veku 14 rokov. Objavila sa v kampaniach, editoriáloch a titulných fotografiách pre LOVE a tiež v rôznych medzinárodných edíciách módneho časopisu Vogue.

Kendall debutovala na 16. mieste v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek magazínu Forbes za rok 2015 s odhadovaným ročným príjmom 4 milióny amerických dolárov. V roku 2017 bola vyhlásená za najlepšie zarábajúcu modelku na svete, čím vytlačila modelku Gisele Bündchen, ktorá bola na čele rebríčka od roku 2002.

Súrodenci Kendall Jenner sa tiež tešia veľkej popularite. V roku 2007 sa modelka spolu so svojimi rodičmi a súrodencami Kylie, Kourtney, Kim, Khloé a Robom začali objavovať v televíznej reality show s názvom Keeping Up with the Kardashians, ktorý zaznamenáva osobný a profesionálny život členov rodiny. Klan Kardashian, označovaný ako rodina Kardashian–Jenner, je veľmi úspešný v oblasti zábavy, televízie, módneho dizajnu a podnikania.

Street style

Zdroj: INSTAGRAM/kendall.jenneroutfits

Kendall Jenner outfity

Nielen módni kritici, ale i fanúšikovia a všetci, ktorí sa radi inšpirujú slávnymi osobnosťami sledujú módne trendy, ktoré diktujú modelky, speváci, herci či influenceri.

Outfity Kendall Jenner, ktorá dokonale ovláda umenie obliekania sa, sú zväčša založené na minimalistických kúskoch s dávkou rafinovanosti. Modelka miluje jednoduché kúsky ako sú biele tričká, vintage džínsy či mokasíny v pánskom štýle. Aj keď preferuje neutrálnejšiu farebnú paletu, jej vzhľad nie je nikdy nudný a fádny. 

Kendall Jenner street style sa snažia napodobniť tisíce žien po celom svete. Základom každého ležérneho pouličného vzhľadu je pár kvalitných džínsov doplnených o nadčasové topy, štýlové svetre či vlnené kabáty. Okrem sofistikovanej konfekcie modelka inklinuje k doplnkom, ktoré sú klasické, no s moderným nádychom. 

Pozri aj: Angelina Jolie a jej cit pre eleganciu: Inšpiruj sa ňou aj ty!

Bombera

Zdroj: ISTAGRAM/kendalljenner

Bombera za tisíce dolárov

Koncom minulého roka zaplavila média fotografia Kendall Jenner v zelenej nadýchanej bomber bunde – Loewe Padded Leather Bomber Jacket. U mnohých fanúšikov okrem pochvalných komentárov pod príspevkom modelky pózujúcej s rukami vo vrecku v pozadí so zimnou krajinou, ktorý uverejnila na svojom instagramovom profile, sa objavilo i niekoľko vtipných reakcií.

Jeden z jej sledovateľov si neušetril uštipačnú poznámku a napísal: „Tá bunda vyzerá ako vak." Iní si zase robili posmešky a poznamenali, že jej dizajnérska bunda pripomína zmyselný ružičkový kel. Jeden z komentárov znel: „Tá bunda vyzerá, ako keby bola vyrobená pre Dolly Parton." Dotyčný narážal na bujné poprsie country speváčky, ktorým sa Kendall pýšiť nemôže.

Jeden používateľ Instagramu reagoval na príspevok a prirovnal Kendall k „sexy vankúšu na pohovke“. Najviac však pobavil komentár prirovnávajúci modelkin nadčasový doplnok k mužským semenníkom. A bolo to celkom trefné, čo poviete?

A koľko zaplatila Kendall za túto ultramodernú puffy bomberu? Tak teraz si sadnite – cena za túto štýlovú dámsku zimnú bundu bola 7750 amerických dolárov. Možno po prečítaní komentárov pod svojím prispevkom Kendall kúpu ľutuje. Avšak klobúk z umelej kožušiny za 650 dolárov si vyslúžil obrovský obdiv. 

Zdroj foto: úvodná koláž - PINTEREST/kendalljenner

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 09:48

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:41

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:41

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 09:48

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 21:16

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 21:16

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní