Lucie Vondráčková všetkých prekvapila novými vlasmi. Trafila do čierneho?!

Lucie Vondráčková všetkých prekvapila novými vlasmi. Trafila do čierneho?!

Vlasy sú korunou krásy a mnohé ženy si dávajú veľmi záležať na starostlivosti o ich pramene. Dávajú si pozor nielen na to, ako si vlasy umývajú a čím alebo ako ich sušia, ale aj na to, ako si ich upravujú. Nie každá žena je naklonená zmenám týkajúcich sa vlasov, mnohé sú v tomto smere skôr opatrné. No i menšia zmena účesu dokáže neraz príjemne osviežiť vzhľad ženy. V iných prípadoch je ale vlasová premena zase krokom vedľa. 

Že je čas na zmenu, si pravdepodobne povedala aj Lucka Vondráčková. Česká speváčka a divadelná a filmová herečka, neter slávnej Heleny Vondráčkovej, je dlhodobo verná dlhším vlasom po prsia v svetlejších odtieňoch. Vidieť sme ju mohli v svetlej blond aj tmavšej špinavej blond či svetlejšej hnedej s blond a zlatistými prameňmi. 

Lucka aj vďaka takémuto účesu pôsobí aj po štyridsiatke mladučko, mnohí by jej pokojne povedali o takmer desaťročie menej. Svojou vlasovou premenou však rozdelila fanúšikov na dva tábory. Jedna skupina hovorí jej novým vlasom veľké NIE, tá druhá si naopak vôbec nemyslí, že to bol taký krok vedľa. Čo si myslíte vy?

Pozri aj: ​Jennifer Lopez a jej módny štýl - je jednoducho dokonalý!

Lucka Vondráčková

Zdroj: instagram.com/lucievondrackovaofficial

Čo poviete na Luckine nové vlasy?

Lucie Vondráčková (43) sa pri príležitosti zahájenia výstavy Majstri renesancie (Mistři renesance) v Prahe pochválila novou farbou vlasov aj účesom. K fotografii z výstavy na svojom instagramovom profile dodala: „Nová role, nové vlasy.“ Lucka sa rozhodla pre kratší strih a tmavšiu hnedú farbu vlasov s pár svetlejšími pramienkami. 

Hoci medzi komentármi pod fotkou sa objavili aj viaceré pozitívne, ktoré herečkinu zmenu vlasov chválili, alebo aspoň neodsudzovali, veľké percento komentárov hovorilo o tom, že táto premena bola veľkým krokom vedľa. Podľa mnohých fanúšikov Lucku nový účes výrazne zostaršuje, čo môže mať na svedomí nielen tmavšia farba vlasov, ale aj typ účesu, ktorý herečka zvolila. Na výstave mala Lucka vlasy zvlnené, výraznejšie vyfúkané a celkovo nadvihnuté. Podľa niektorých jej vlasy vyzerali skrátka ako parochňa. 

Je pravdou, že táto zmena bola naozaj nemalá a herečku s novým účesom bolo na prvý pohľad trošku problém spoznať. Pôsobí podľa vás herečka s novými vlasmi výrazne staršie, alebo jej nový účes nepridal viac rokov, ale skôr šmrncu?

- Anketa

AKO SA VÁM PÁČIA NOVÉ VLASY LUCKY VONDRÁČKOVEJ?

Odpovedalo 79 ľudí  

Nové vlasy na nej vyzerajú skvelo.
8%
Nový účes ju robí na pohľad staršou, ale hodí sa jej.
32%
Zmena vlasov sa podľa mňa úplne nepodarila.
61%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/lucievondrackovaofficial


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Elena Švachová 08.03.23 22:30

karma
109.00

Aj ja hovorím veľké NIE. Robí ju to staršou. Ale je to len môj názor...

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:56

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:56

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní