Radosť v šoubiznise! Paris Hilton s manželom privítali na svete svojho SYNA! Konečne sa dočkali vytúženého bábätka

Radosť v šoubiznise! Paris Hilton s manželom privítali na svete svojho SYNA! Konečne sa dočkali vytúženého bábätka

Napriek problémom s otehotnením sa konečne aj slávna Paris Hilton dočkala svojho vytúženého bábätka. Aj keď sa na prvý pohľad mohlo zdať, že táto americká modelka, herečka a vnučka zakladateľa hotelového impéria, má v živote všetko, opak bol pravdou. Tým posledným dielikom, ktorý by zapadol do jej života ako puzzle, bolo bábätko.

41-ročná herečka spolu so svojim manželom privítali na svete svojho syna. Stali sa rodičmi a krajšia správa tento šoubiznisový svet ani nemohla obletieť. Paris a jej manžel Carter Reum sa stali rodičmi, a to vďaka náhradnej matke, ktorá im syna vynosila a porodila. O túto novinku sa podelila v utorok neskoro večer a pre magazín People uviedla, že je nadšená zo založenia rodiny a že vždy snívala o tom, že bude matkou.

Pozri aj: Hailey Bieber nasleduje vlasové trendy tohto roka. Ako zmenila svoju hrivu?

Paris Hilton

Zdroj: instagram.com/parishilton/

Paris Hilton a Carter Reum sú rodičmi!

Paris a Carter sa zosobášili v roku 2021 po tom, čo spolu chodili niečo vyše jedného roka. „Vždy bolo mojím snom byť matkou a som veľmi šťastná, že sme sa s Carterom našli," povedala Hilton pre magazín People. „Sme takí nadšení, že si môžeme založiť spoločnú rodinu a naše srdcia explodujú láskou k nášmu chlapčekovi."

Koncom roka 2022 v rozhovore pre magazín People uviedla, že po svadbe s manželom plánovala založiť si rodinu. Podstúpila preto umelé oplodnenie, a to v čase, keď celý svet sa uzavrel kvôli pandémii COVID-19. „Vedeli sme, že chceme založiť rodinu. A ja som si povedala, že toto je perfektné načasovanie, pretože zvyčajne som 250 dní v roku v lietadle, a tak si jednoducho urobíme zásoby a pripravíme všetky vajíčka. A máme ich tony, ktoré len čakajú."

Ako uviedla na sociálnej sieti, kde sa podelila o túto novinku: „Už teraz ťa milujeme nadovšetko“. O meno bábätka sa zatiaľ dvojica nepodelila.

Paris Hilton

Zdroj: instagram.com/parishilton/

Paris Hilton

Zdroj: instagram.com/parishilton/

Paris Hilton

Zdroj: instagram.com/parishilton/

Zdroj foto - úvodná: instagram.com/parishilton/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní