Nie vždy je potrebná veľká prerábka. Pozri, ako svoju kúpeľňu vynovila Miriam Kalisová

Kedy naposledy ste zatúžili po nejakej zmene týkajúcej sa bývania? Na mysli však teraz nemáme sťahovanie, skôr nejakú renováciu interiéru. Niekedy sa zmena pýta aj sama, najmä ak sme interiér zariaďovali pred mnohými rokmi a zariadenie je už veľmi nemoderné alebo v horšom prípade aj menej funkčné. Avšak, neraz po zmenách v byte alebo dome zatúžime len tak, napríklad aj z dôvodu, že sa nám páči skrátka niečo iné. 

Takéto prerábky môžu razom zhltnúť poriadny balík peňazí a času, no rozhodne to nie je pravidlom. Totižto, ak chceme len trochu obmeniť a vynoviť vzhľad interiéru a dodať mu novú šťavu, neraz stačia aj menšie obmeny, spočívajúce napríklad v nových doplnkoch alebo zmene farieb. Takáto renovácia nevyjde draho a nemusíme sa obávať búrania a zdanlivo nekončiacich stavebných prác. 

To, že niekedy stačí aj málo a interiér razom zmení svoj vzhľad, dobre vie aj markizácka moderátorka Miriam Kalisová. Pozrite sa na to, ako krásne vynovila svoju kúpeľňu!

Markizáčka sa zmeny nebála, dopadlo to na jednotku

Kalisová aktuálne prechodne býva aj v poschodovom hausbóte na brehu Jarovského jazera, kde si aj so svojou dcérkou Miou vytvorila oázu pokoja obklopenú prírodou. Moderátorka si svoj prechodný príbytok postupne rekonštruuje a jej rukami už prešla kúpeľňa. Nechcela sa však púšťať do veľkých zmien. Pôvodný obklad, ktorý nebol presne podľa jej vkusu, sa rozhodla premaľovať.  

„Zariskovali sme s premaľovaním kachličiek a podarilo sa to. Keďže tie šedé tu už boli a chceli sme sa vyhnúť rozbíjaniu kúpeľne, skúsili sme a úspešne,“ napísala Mirka pod video na svojom Instagrame, v ktorom sa pochválila svojou novou kúpeľnou. Spolu s fotkami si ho môžete pozrieť nižšie.

Nová kúpeľňa je vďaka novým farbám presvetlená a pôsobí teplejšie a útulnejšie. Do vynoveného interiéru skvelo zapasovalo podsvietené zrkadlo, štýlové umývadlo, drevená doska na skrinke a, samozrejme, aj zeleň. Podľa nás všetko spolu krásne ladí. Čo poviete na takúto renováciu kúpeľne vy? 

nová kúpeľňa

Zdroj: instagram.com/miriam.kalisova

prerábka kúpeľne

Zdroj: instagram.com/miriam.kalisova

Moderátorkina oáza pokoja

Mirkin hausbót

Zdroj: instagram.com/miriam.kalisova

Zdroj úvodných foto: instagram.com/miriam.kalisova

1 komentár
Mária Sivová

Mária Sivová

28.07.2023 10:24

Sledujem Mirku Kalisovú aj na sociálnych sieťach.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE