Rihanna ukázala hriešne drahý diamantový prsteň – na jej ruke ho ale nenájdete!

Rihanna ukázala hriešne drahý diamantový prsteň – na jej ruke ho ale nenájdete!

Nie je ničím nezvyčajným, keď sa k nám dostanú informácie o tom, že nejaká celebrita utratila hriešne veľký balík za nejakú vec, či už hovoríme o drahých autách, rozľahlých vilách, značkových róbach alebo aj luxusných šperkoch. 

Niečím vskutku veľmi luxusným sa na sociálnej sieti TikTok pochválila aj speváčka Rihanna. V blízkej dobe už dvojnásobná mamička zverejnila krátke video, na ktorom ukázala krásny prsteň. Ten sa ale neblyšťal na jej ruke, ale prostrednom prste ľavej nohy. 

Tento úchvatný šperk vyrobila spoločnosť XIV Karats. Ide o prsteň s diamantom v tvare hrušky s hmotnosťou až 9 karátov. Podľa odborníkov je cena tohto šperku okolo 1 milióna dolárov, čo je skutočne astronomická suma. Fanúšikovia po zverejnení videa začali ihneď špekulovať o tom, či nám náhodou obľúbená speváčka nechcela niečo povedať. 

Pozri aj: Megan Fox o svojej duševnej poruche – kráska má problém s prijatím vlastného tela

Snaží sa nám Rihanna niečo povedať?

Rihanna je pomerne veľká tajnostkárka, to nemožno spochybňovať. Napríklad meno svojho prvorodeného syna držala veľmi dlho v tajnosti. Až nedávno, v podstate rok po jeho narodení, sme sa dozvedeli, že chlapček dostal meno RZA Athelston.

Počas tohtoročného Super Bowlu speváčka tiež v priebehu svojho vystúpenia odhalila, že jej synček bude mať súrodenca. Na pódiu sa totiž objavila už s guľatým bruškom, správu o príchode druhého potomka si teda rovnako nechávala istý čas pre seba.

Ani ohľadom záhadného prstienka fanúšikom speváčka toho viac neprezradila. K tiktokovému videu pripísala len „quiet luxury“ (doslovne tichý, pokojný alebo nenápadný luxus). Tento pojem sa používa na opis štýlu, ktorý kombinuje kvalitné materiály, jednoduchosť, minimalizmus a nadčasovosť. 

I keď Rihanna nič viac ku krásnemu šperku nepovedala, fanúšikovia razom začali polemizovať o tom, či náhodou nejde o oznámenie zásnub s jej partnerom ASAPom Rockym. Tieto špekulácie sa vynorili aj z toho dôvodu, že Rihanna na nedávnom Met Gala všetkých ohúrila veľkou bielou róbou, pričom na červený koberec prišla ako úplne posledná. 

Je luxusný prstienok na nohu zároveň zásnubným prsteňom? To, či fanúšikovia trafili do čierneho, sa možno dozvieme už čoskoro.

- Anketa

MYSLÍTE SI, ŽE RIHANNIN DIAMANTOVÝ PRSTEŇ NA NOHU JE ZÁSNUBNÝ PRSTEŇ?

Odpovedalo 37 ľudí  

Myslím si, že rozhodne áno!
65%
Asi skôr nie.
35%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní