Chystáš letný filmový večer? Tu sú tipy na najlepšie rodinné filmy!

Chystáš letný filmový večer? Tu sú tipy na najlepšie rodinné filmy!

Nie je nič krajšie ako príjemný letný večer strávený s rodinou. A čo tak ho stráviť pri dobrom filme? Len si to predstavte – plátno vyrobené z plachty, projektor a premietanie pod hviezdami na záhrade či na balkóne. Aj takáto jednoduchá zmena totiž dokáže premeniť celkom obyčajné pozeranie filmov na nekonečnú studňu zábavy pre vás a vaše ratolesti. Ak sa vám tento nápad zapáčil, no váhate aký film zvoliť, na lepšiu inšpiráciu tých najlepších rodinných filmov ste ani naraziť nemohli.

Klasiky aj novinky

Naša galéria obsahuje tie najkrajšie filmy pre najmenších aj ich rodičov, teda tie, ktoré si zamiluje doslova celá rodina. Je zostavená z klasických filmov, ktoré možno veľmi dobre poznáte, no veríme, že si ich radi pozriete znova a potom aj z novších snímok, ktoré zasa potešia všetkých nadšencov moderných filmov. A čo ešte na dokonalom filmovom večeri nesmie chýbať? No predsa popcorn a váš obľúbený nápoj, čo sú jednoducho elementy, bez ktorých nie je žiadne premietanie premietaním v pravom slova zmysle!

Bude sa ti páčiť: Ako osviežiť bielizeň? Povýšte pranie na zážitok vďaka páru od Lenoru

- TOP filmy pre rodiny
1 z 10

Trilógia Návrat do budúcnosti

Klasika, ktorá pobaví malých aj veľkých o tom, ako jeden vedec prerobí auto na stroj času. V tomto prípade ide hneď o trilógiu, takže máte program azda i na celú noc. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Liščinská 31.07.20 14:33

karma
132.00

Jééééj to sú výborné tipy! Hneď si zapisujem pár z nich z do nášho rodinného Film-Wish-List-u ;) Ďakujeme!

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 20.09.20 04:12

KS
karma
133.00

Všetky som už videla, takže asi budem musieť začať odznova :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní