Dychberúce realistické torty od ruskej cukrárky, ktoré ťa uchvátia

Dychberúce realistické torty od ruskej cukrárky, ktoré ťa uchvátia

Cukrárske remeslo alebo teda nazvime to umením, je fascinujúce a dychberúce zároveň. Poviete si, že vôbec nie je zložité upiecť tortu a nejako ju ozdobiť. Avšak, ak chcete realistickú tortu, tak treba mať zručnosť, ktorá je pri výrobe tort neoceniteľná. Tréning robí majstra a ak by sme nahliadli do minulosti, tak torty vyzerali úplne inak. Na tú dobu to však bol vrchol cukrárskeho umenia. Dnes torty vyzerajú tak reálne, až sa tomu dá len ťažko uveriť. A takéto reálne torty vyrába aj 32-ročná Ruska Elena Gnutová, ktorej umenie obdivuje viac ako 300-tisíc ľudí na sociálnej sieti Instagram.

Torty od výmyslu sveta

Elena má svoj vlastný štýl, vďaka ktorému sú jej torty fascinujúce. V jej portfóliu tort nájdete torty elegantné, rozprávkové i filmové, futuristické i temné,... Všetky torty sú doplnené o ručné maľby alebo ručne vyformované postavičky. Jej torty vyzerajú tak úchvatne, že bolo by veľkou škodou sa do nich zahryznúť a len tak ich zjesť. Síce sú primárne určené na konzumáciu, určite nám dáte za pravdu, že takéto umenie nemožno len tak zničiť.

Na sociálnej sieti Instagram ju nájdete ako @elena_gnut_cake, kde zdieľa svoje obdivuhodné výtvory. Nechajte sa inšpirovať jej tvorbou alebo sa len jednoducho „pokochajte" jej úžasnými výtvormi, ktoré nemajú konkurenciu.

Pozri aj: Poznáš rôzne druhy Aloe? Ktoré skrášlia tvoj dom a ktoré sú liečivé?

1 z 35

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 15.05.20 07:02

ĽŠ
karma
100.00

Úchvatné! Škoda krájať.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 19.05.20 11:51

KK
karma
105.00

nádhera, hotové umelecké diela

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 19.05.20 22:58

KS
karma
133.00

Wau, tak takéto umelecké dielo je škoda rozkrojiť a nie to ešte jesť, ale určite sú všetky chutné :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní