Fluid na očné viečka: Prečo očné okolie potrebuje špeciálnu starostlivosť?

Fluid na očné viečka: Prečo očné okolie potrebuje špeciálnu starostlivosť?

Pokožka v okolí očí je podstatne tenšia ako kdekoľvek inde na tele a spravidla ako prvá dokáže podľahnúť príznakom starnutia a tvorbe vrások. Opuchy a tmavé kruhy pod očami spôsobené nedostatkom spánku, nadmerným pitím alkoholu a dokonca dedičnými faktormi vás môžu spraviť staršími, než skutočne ste!

Správna starostlivosť o očné okolie je nesmierne dôležitá pre hladkú hydratovanú pokožku a jej mladistvý vzhľad. Bez toho, aby sme sa obracali na najnovšiu technológiu alebo na chirurgov a možno zložitejšie zásahy do pokožky, je možné získať vyživenú pokožku v okolí očí aj úplne inak. Stačí len objaviť ten správny produkt pre svieži pohľad.

Testovali sme: Čistiaca zlatá zlupovacia pleťová maska od tiandekozmetika.sk

fluid na očné okolie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Pleťový krém a očný krém nie je to isté!

Používate pleťový krém? Tak je pravdepodobné, že si daný krém aplikujete aj na očné okolie a o starostlivosť máte postarané. Áno, je to jednoduché riešenie, ako hydratovať pokožku v okolí očí, ale možno si neuvedomujete, že pleťové krémy môžu obsahovať látky, ktoré dráždia očné okolie. Preto by ste si očné krémy mali vyberať podľa formulácie a obsahu, pretože sú oveľa šetrnejšie ako klasické krémy.

starostlivosť pre očné okolie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Fluid na očné viečka Ocean Riches

Očný krém, sérum a teraz aj fluid? Fluid je pre očné okolie ako náplasť. Svojou konzistenciou je niečo medzi sérom a krémom. Oproti séru sú fluidy hutnejšie, ale ich ľahšia textúra sa rýchlo vstrebáva do pokožky, čím prináša vytúžené výsledky.

Fluidy neobsahujú olejnaté zložky, respektíve ich neobsahujú v takom veľkom množstve, preto sú vhodnejšie aj pre mastnejší typ pleti, ktorú nezaťažujú. Na druhej strane sú tieto olejnaté zložky vo Fluide na očné viečka Ocean Riches nahradené zložkami, ktoré majú prirodzené liftingové účinky. Pokožku v okolí očí vypínajú a spevňujú.

Vo fluide nájdete pre niekoho možno netradičnú zložku, ktorá má silný omladzujúci účinok. Tou zložkou je výťažok z morského ježka, ktorý efektívne bojuje s vráskami. Okrem toho je vo fluide obsiahnutý hyaluronát sodný (hydratačné účinky), vilínový extrakt (vyhladzuje a zlepšuje pružnosť), panthenol (regeneruje pokožku), trehalóza (udržuje vlhkosť a vyhladzuje vrásky).

Fluid na očné viečka Ocean Riches:

  • hydratuje a omladzuje pokožku v okolí očí,
  • podporuje pružnosť pokožky a zlepšuje jej tonus,
  • zmierňuje opuchy a redukuje tmavé kruhy,
  • pleť rozžiaruje a predchádza jej predčasnému starnutiu.

Fluid na očné viečka Ocean Riches s objemom 25 ml nájdete za zvýhodnenú cenu v predaji na tiandekozmetika.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 28.05.19 18:28

MM
karma
100.00

starostlivosť o očné okolie je veľmi dôležitá

  • 0
Odpovedať

Mária Lipčejová 29.05.19 19:06

ML
karma
-1.00

Mne sa osvedčil krém, koža v okolí očí potrebuje zjemniť, hydratovať. Neviem, ale ten výťažok z morského ježka sa mi nezdá, a vôbec krémy zo živočíchov, to už radšej keby bol výťažok na rastlinnej báze ... to je len môj názor

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní