10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť

10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť
  • 22.10.2016
  • Silvia Karasová

Škorpión je veľmi svojské znamenie. Ľudia, ktorí sa v ňom narodili, bývajú tak zvláštne charizmatickí. Občas sa im ujde aj oslovenie „čudák“, či „podivín“. Niet divu.

Osoby z tohto vodného znamenia totiž neraz mávajú taký svoj vlastný svet, do ktorého má prístup len málokto.

Sú síce spoločenskí, ale zároveň aj samotárski. Sú veselí, no radi sa občas utápajú v žiali. Škorpión si so sebou nesie svoje dva protipóly a v rámci svojej životnej cesty hľadá niekoho, kto bude rozumieť obom. Ak mu chcete pomôcť vo chvíľach trápenia, odporučte mu 10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť.

Odporúčame prečítať: Dieťa Škorpión – čím vás poteší a čím prekvapí?

10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

KNIHY

Vysoké IQ, sčítanosť, množstvo poznatkov aj túžba po vedomostiach. Škorpióni sú od prírody zvedaví a táto ich zvedavosť ich vedie do knižníc, aj kníhkupectiev. O svoje knihy sa potom s láskou a hrdosťou starajú. V ich domovoch nájdete literatúru všakovakého žánru, nechýba ani tá odoborná. Knihy sú jednym z ich mnohorakých svetoch, do ktorých sa tak radi ponárajú a vďaka ktorým naberajú energiu, odvahu, aj silu na čokoľvek.

NEHA

Škorpión je sexuálne znamenie a svedčí o tom aj jeho apetít, ktorý je z celého zverokruhu hádam najintenzívnejší. Samozrejme závisí od veku a obdobia, ale nemali by ste zabúdať na to, že Škorpión je bez lásky a nehy stratený.

UMENIE

Osoby narodené v tomto znamení majú množstvo koníčkov a medzi ne patrí aj umenie. Každý si nájde to svoje, či už literatúra, hudba, tanec, divadlo, filmy fotenie. Škorpión by mal dbať na to, aby od týchto svojich záľub neupustil a aby ich nezanedbával. Práve umenie je totiž oblasť pri ktorej dokážu nielen vypnúť a zrelaxovať sa, ale tiež kreatívne rásť.

Odporúčame prečítať: Magické triky pre osamelé

10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

PRIATELIA

Jeho vodcovské sklony sa prejavujú aj tým, že Škorpión sa v kruhu priateľov cíti ako ryba vo vode. Rád je stredobodom pozornosti, zabáva spoločnosť, smeje sa a druží. V prípade, že sa v jeho kruhu stretnú aj iné dominantné osobnosti, môže to však začať iskriť. Škorpión si preto už podvedome svojich priateľov vyberá a nie každý sa do tohto úzkeho kruhu aj dostane.

Odporúčame prečítať: Prvá pätica najobľúbenejších mužských mien a ich význam

SAMOTA

Aj keď je Škorpión tvor spoločenský, ako protiváhu potrebuje tiež dostatok samoty. Keď jej nemá, začína byť nervózny, nepokojný a podráždený. Pokiaľ patríte k osobám narodeným v tomto znamení, nezabúdajte sa čas od času vypnúť od sveta. Ak takúto osôbku máte doma, doprajte jej súkromie v pravidelných dávkach.  

10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

ADRENALÍN

Keď sa Škorpión začína nudiť, vtedy je to s ním ťažké. Aj keď patrí do kategórie vodných znamení, jeho temperamentná povaha ho skôr radí k tým ohnivým. Škorpióna do istej miery fascinuje nebezpečenstvo, ale najmä dobrodružné výlety, či adrenalínové športy. Vysoký pud sebazáchovy ho však nikdy nepustí za hranicu, preto mu stačí dôverovať.

Odporúčame prečítať: Prvá pätica najobľúbenejších ženských mien a ich význam

DUCHOVNO

Filozofia aj veci nadprirodzené. To je ďalšia sféra, ktorej títo ľudia veľmi často podľahnú. Mali by sa však snažiť nájsť tú správnu mieru, aby to s ničím nepreháňali. Inak svoj individualizmus dotiahnu až do takej miery, že od seba budú druhý skôr odháňať.

10 vecí, na ktoré by Škorpión nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

TAJOMSTVÁ

Tých majú Škorpióni habadej a na ich rozlúsknutie vy, ako ich blízke osoby, ani nemáte dostatok času. Škorpión vás vpustí len tam, kam chce a svoje trináste komory si necháva obvykle pre seba. Mal by však pochopiť, že nie je na všetko sám, a že s niektorými svojimi tajnosťami sa môže aspoň ten najbližšej osobe pokojne zdôveriť. Pomôže mu to odľahčiť časť jeho duše.

POKORA

Táto vlastnosť je u ľudí všeobecne veľmi cenná, obzvlášť v dnešnej uponáhľanej a materialistickej dobe. Škorpióni patria k tým, ktorí len ťažko uznávajú autority a stavajú sa skôr do role vodcov či buričov. Ak však dokážu popracovať aj na pokore a naučia sa rešpektu, môžu sa z nich stať noví, lepší ľudia.

SNÍVANIE

Ak Škorpión skĺzne do roviny prudko realistickej a zabudne snívať, bude to mať sám so sebou ťažké. Mal by viac dbať na to, aby nebral vždy všetko tak vážne, eliminovať občas sebaanalýzy a dovoliť si niekedy aj voľné snívanie. Veď život majú len jeden. Alebo nie?  

Odporúčame prečítať: Akú energiu nám dodáva naše oblečenie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní