Horoskop na apríl 2021 (I. časť): Komu budú hviezdy priať a komu nie?

Horoskop na apríl 2021 (I. časť): Komu budú hviezdy priať a komu nie?
  • 07.04.2021
  • PR článok

Baran

Mesiac apríl je pre vás zvyčajne dobrým mesiacom. Nebude tomu inak ani tento rok. To, čo sa bude vôkol vás diať bude v dokonalej zhode s tým, aká ste. Ste dynamická, akčná, občas tvrdohlavá a chcete byť vo všetkom aj prvá. A v tomto duchu sa bude niesť aj aktuálny apríl. Väčšina ľudí po Veľkonočných sviatkoch ožije, no najviac energický budete práve vy. Navyše šťastena sa postaví na vašu stranu. Zapríčiní to postavenie Venuše v tomto znamení. V prípade, že máte, ako prioritu hľadanie partnera, pošťastí sa vám ho nájsť. Takisto to môže byť aj v prípade, že hľadáte nové zamestnanie alebo túžite po lepšom ohodnotení v práci.

Dobre na tom budete aj po inteligenčnej stránke. Tento mesiac máte dobré predpoklady na to, aby ste dokázali rýchlo chápať, spájať súvislosti a získať brilantnejší spôsob vyjadrovania. Vašu chuť do života podporí aj dobre postavená planéta Jupiter. Dodá vám náboj do života a nasmeruje ho do oblasti spoločenského uplatnenia. Znamená to, že ak by ste sa podujali zorganizovať nejaký outdoorový výlet s priateľmi alebo sa rozhodli prenajať priestory na podnikateľské aktivity, mohli by ste uspieť.

Nie všetko je však v živote také pekné a pozitívne, aby sa v ňom nemohla objaviť nejaká škvrnka. Počas mesiaca sa môžete stať častejšie rozptýlená a vaše sily budú mať toľko smerov, že sa stratí ich účinok aj dopad. Dávajte si preto pozor, aby ste sa radosťou zo života nestratili v aktivitách, ktoré budú len premrhanými príležitosťami.

Býk

Prvá časť apríla bude pre vás určitou prípravou. Stane sa vynikajúcim časom na to, aby ste prehodnotili svoje sily a možnosti do nasledujúcich mesiacov. Je to čas posudzovania vlastného potenciálu. V prvej polovici apríla, by ste si mali položiť otázku, čomu sa chcete  venovať. Odpoveď je veľmi dôležitá, pretože sústredí v nasledujúcom období dosť energie na to, aby sa dokázala materializovať. Ako hovorí staré príslovie: „Dajte si pozor, na to, čo si želáte, pretože sa vám to môže splniť“.

V druhej polovici apríla vstúpi do znamenia Býka prvá z trojice spolu kočujúcich planét Venuša. To okrem iného spustí vašu schopnosť nachádzať nové zdroje príjmov vo vašom živote. V práci zistíte, akým spôsobom môžete zarábať o nejaké to euro navyše, na prechádzke prírodou alebo kdesi na víkendovej chate objavíte spôsob, ako  zveľadiť a skrášliť jej okolie, atď.

Istým nebezpečenstvom sa v tomto mesiaci môže stať to, že sa až príliš zahľadíte do materiálnych vecí. Začnete byť viac vypočítavou, čo spôsobí, že si vašu náklonnosť bude musieť priateľ niečím pekným zaslúžiť. Viac by o tom mohol povedať váš spoločný partnerský horoskop. Tak isto sa môžete v práci spreneveriť svojím ideálom, len aby ste zarobili viac. Ak na to máte v osobnom horoskope vlohy, možno sa necháte zviesť, ak budete vedieť, že vám z toho niečo kvapne. Na konci mesiaca budú už všetky planéty Slnko, Merkúr a Venuša v znamení Býka, čo zaručuje, že sa v mesiaci máj máte na čo tešiť.

Odporúčame: 3 najzvodnejšie znamenia, ktoré pomotajú hlavu každému chlapovi

horoskop na apríl

Zdroj: Shutterstock®

Blíženci

Tento Mesiac bude pre vás prínosný v rámci priateľstiev, plánovania vašej budúcnosti a aktivít smerujúcich k verejnosti. Dá sa vo vašom živote očakávať istá miera šťasteny. Čo sa mohlo zdať neisté s predpokladom rôzneho výsledku bude teraz smerovať k zdarnému koncu. Nezabudnite však, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne, a vy budete musieť do toho lístka aspoň trochu fuknúť. Vo vašom prípade by sa ale nemalo jednať len o fúknutie. Postavenie planét poukazuje na to, že do 20.4. budete mať energie viac než dosť. Môže sa to prejaviť aj tým, že dostanete veľkú chuť sa hýbať. Možno vás začne priťahovať bicyklovanie. Pusťte sa na celodenný výlet niekam do prírody. Prizvite k tomu aj svojich známych a partnerov. Zažijete super chvíle.

Počas apríla budete mať takisto lepšie rozumové schopnosti. Jednoducho bude vám to lepšie „páliť“. Prejaví sa to lepším spájaním faktov, rýchlym osvojovaním si informácií a celkovo sviežejšou mysľou. Získate tak isto briskné vyjadrovanie. Ak by ste sa s niekým dostali do slovného súboja, máte šancu vyhrať. Je málo znamení, ktoré by mali talent vyjadrovať sa tak, ako vy.

Rak

Možno získate pocit, že je prichádzajúca jar trochu veľa na vašu duševnú pohodu. Zrejme si častejšie, ako kedykoľvek v minulosti, kladiete otázku či je práca, ktorú robíte skutočne to, čo robiť v živote máte. Hneď v závese sa vynára otázka, čo v živote robiť treba, aby ste z toho mali dobrý pocit. Vaša potreba istej stability a príjmu vás však sama presvedčí o tom, že je to dobré tak, ako to je a keby to aj chcelo nejakú zmenu, teraz nie je vhodná doba na žiadne experimenty v povolaní. V každom prípade v mesiaci apríl sa máte možnosť posunúť ďalej.

Počas celého mesiaca budete pociťovať množstvo impulzov. Nenechajte sa však emočne rozkývať. Držte sa na vlne jari a nového životného náboja, ktorý pociťujete, ale len v tej miere, pokiaľ vám to robí dobre. V momente, kedy vám do života vstúpi pocit, že idete z toho, čo sa deje vybuchnúť, zamestnajte sa bežnými jarnými prácami – zasaďte si kvety do kvetináčov, urobte jarné upratovanie, spravte revíziu šatníka alebo si konečne umyte auto.

Je takisto dosť možné, že sa tento mesiac budete dívať do zrkadla o niečo častejšie, ako zvyčajne. Možno sa budete pýtať zrkadla, či ste dostatočne príťažlivá. Jedna vec je byť milá a druhá vyjsť s kožou na trh a pomútiť vody svojím sexappealom a ženskou energiou. Táto téma je tu práve včas, aby ste si ujasnili, kým ako žena ste a skontrolovali ženské zbrane, pretože nikdy neviete kedy ich budete potrebovať.

horoskop pre znamenia zverokruhu

Zdroj: Shutterstock®

Lev

Hádam nie je znamenie v zverokruhu, ktoré by sa tešilo z prichádzajúcej jari viac ako ste vy. Nový prílev energie cítite do morku kostí, čo vás núti poriadne sa pod jarným Slnkom natiahnuť a pustiť do života. Vaším heslom je – „teraz to roztočíme“. A čo máte roztočiť? Hocičo, len nech to stojí za to. Možno dostanete chuť vyraziť do mesta nájsť nejakú novú výdajňu kávy, sadnúť si s priateľkami k jazeru alebo rieke, zobrať si so sebou piknikový kôš a celý deň sa zabávať a tráviť čas všelijakými kúskami. Možno vám napadne vyliezť na strom alebo spievať. Je to v podstate jedno, v základe ide len o to, aby sa niečo dialo a ono sa deje.

Ale neskončíte len pri tom. Na to, aby sa niečo dialo potrebujete cítiť sebaistotu a neexistuje na to lepší návod, ako dobre vyzerať. Možno to s kaderníčkou máte nejak vybavené, čo je dobre, pretože by ste nemali čakať a hneď jej volajte. S oblečením je to momentálne trochu komplikovanejšie. Každému je jasné a vám obzvlášť, že nie je nad dobrý butik, kde si môžete vyskúšať nové kúsky, pokombinovať farby, materiály, povykrúcať sa pred zrkadlom.

V strede mesiaca, približne od 11.4. do 21.4. môžete pociťovať výkyvy sebavedomia. Možno začnete trochu pochybovať o sebe a svojich schopnostiach. Tento vplyv však nie je trvalý a s pohybom Slnka po oblohe narastie a potom sa opäť stratí. Ak vás tieto nálady postretnú berte to tak, že sa nejedná o nič viac ako o zaujímavosť vo vašom duševnom živote.

Panna

Mesiac apríl sa u vás bude niesť v znamení veľkého upratovania, a to hlavne v sebe. Je čas všetko nepotrebné, spráchnivené, nevzhľadné vyhodiť a nechať si len dôležité, čisté a spoľahlivé. Medzi znameniami zverokruhu ste filtrom dobrého a zlého, správneho a nesprávneho a váš prístup definuje pre všetky znamenia morálnu mieru vecí.

Mesiac apríl bude pre vás znamenať jednu podstatnú previerku, a to, do akej miery môžete s ľuďmi zdieľať svoje telo a zážitky a zároveň prijímať ich dobré a zlé vlastnosti. Táto otázka sa bude niesť v teoretickej aj praktickej rovine. Určite si to rozumovo dokážete rozanalyzovať, ale čo praktická časť? Venuša v znamení Barana spôsobí, že možno prídete na to, že všetko sa dá prekonať pocitom krásna. Možno netreba ani príliš premýšľať. Keď je niekto pekný a príťažlivý, postačí to na to, aby prešiel vaším dôsledným sitom.

V tomto mesiaci budete mať veľa dobrých nápadov. Využite to. Dobre šliapajúci intelekt lepšie rozozná chyby v dizertačnej práci, lepšie sa zorientuje v excelovskej tabuľke, zorganizuje prácu medzi kolegami, lepšie naplánuje stav zásob alebo chladničky a určite lepšie zorganizuje dianie v domácnosti... a mnoho iného. Viac by o tom mohol povedať aj pracovný horoskop.

Autor textu: Radovan Čičvara (astrológ)


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 07.04.21 06:20

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavý....

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 08.04.21 09:23

KK
karma
109.00

no neviem, akosi mi to nesedí

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 08.04.21 10:09

ZS
karma
100.00

To som zvedavá čo z toho výjde

  • 0
Odpovedať

Juraj Podmanický 18.04.21 16:45

JP
karma
109.00

Tešil som sa, lebo to vyzeralo veľmi sľubne, no už sme za polovicou mesiaca a akosi nič. Zdá sa mi, že asi musím zabrať aj ja a nečakať iba na hviezdy.

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 22:18

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní