Horoskop na september 2023: Vieme, koho čaká úspech a koho problémy

Horoskop na september 2023: Vieme, koho čaká úspech a koho problémy

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Čo vám predpovedá horoskop na september? Barani, mali by ste sa pripraviť na príval energie a hlavne tej tvorivej. Mesiac september sa u vás bude niesť v duchu inovatívnych projektov alebo tvorivej činnosti. Ani neviete, aké nadanie v sebe objavíte.

Váš elán, pracovitosť a odhodlanie vám pomôžu prekonať všetky prekážky, ktoré vám môžu nečakane vojsť do života. Na druhej strane, pripravte sa na oživenie vášho spoločenského života. Buďte otvorení spoznávaniu nových osôb, pretože sú to nové kontakty, ktoré sa vám niekedy v budúcnosti môžu zísť.

Šťastný deň: 8. september

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Čo čaká Býkov počas mesiaca september? Hviezdy tomuto znameniu zverokruhu odporúčajú zamerať sa na svoj domov a hlavne na rodinu. Aj keď sa vraví, že zdravie a práca je dôležitá, pre vás v mesiaci september by mala byť prvoradá rodina.

Vrhnite sa do vylepšenia alebo zútulnenia vášho príbytku a všetok svoj voľný čas venujte rodine a posilňovaniu rodinných väzieb. Je čas na nové začiatky a obnovenie vzťahov s rodinou. Dávajte si však pozor na svoje financie a každú vyššiu investíciu poriadne zvážte. Nechajte zvíťaziť svoj rozum nad túžbou a snažte sa robiť správne rozhodnutia.

Šťastný deň: 15. september

Odporúčame: Zbabelé znamenia zverokruhu, ktoré sa stránia akémukoľvek konfliktu

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Nasledujúci mesiac september vám, Blíženci, prináša príležitosti na komunikáciu a nadväzovanie kontaktov. Ani neviete, akú váhu majú vaše slová. Aj keď to možno ani nečakáte, mesiac september sa u vás môže niesť v ocenení vašich nápadov.

Povenujte sa svojmu osobnému rastu - prihláste sa na nejaký kurz alebo sa pustite do vzdelávania a zlepšovania svojich schopnosti či zručností. Alebo sa rovno vrhnite do samovzdelávania a priučte sa niečomu novému.

Šťastný deň: 22. september

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

September môže byť pre znamenie Rak výzvou na introspekciu a starostlivosť o seba. Začnite sa venovať aj sebe a nie len svojej rodine a blízkym, na ktorých vám najviac záleží. Nájdite si čas na relaxáciu a uvoľnenie, na načerpanie nových síl a premýšľanie o tom, čo chcete v živote dosiahnuť.

Láska a vzťahy v septembri u vás nebudú na prvom mieste, aj keď - rozhodne nezanedbávajte ani svoju rodinu. Tento mesiac je však ideálny na venovanie času sebe, pričom by ste mali venovať pozornosť aj svojej intuícii - mohla by vás nasmerovať k správnym dôležitým rozhodnutiam.

Šťastný deň: 10. september

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Čo predpovedá horoskop na mesiac september znameniu Lev? Podľa astrológov sa môžete pripraviť na pozitívne zmeny. Sršíte množstvom energie, ktorú by ste mali nasmerovať správnym smerom, aby ste dosiahli ciele vo svojej kariére.

Ak sa vám to podarí, môžete sa dočkať vytúženého povýšenia, zvýšenia platu alebo iného ocenenia od svojich nadriadených. Zamerajte sa tiež na nadväzovanie nových kontaktov a posilnenie spoločenských väzieb, pretože tie môžu priniesť nové príležitosti.

Šťastný deň: 25. september

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Prelom mesiacov august a september je vašim obdobím. A keďže vám sú hviezdy naklonené, môžete pociťovať príval energie a elánu do života. Vaše nadšenie nasmerujte k stanoveniu si nových zámerov a zamerajte sa na sebazdokonaľovanie.

Panny, váš zmysel pre detail vám dopomôže k lepším výsledkom. A zároveň je odrazovým mostíkom pre lepšie finančné vyhliadky.

Šťastný deň: 18. september

Pozri aj: Najskromnejšie znamenia zverokruhu: Neuveríš, ktoré znamenie je stelesnením pokory!

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Aj vám, Váhy, čiastočne patrí tento mesiac. Ak ste sa narodili v období od 24. do 30. septembra, tak vám blahoželáme k narodeninám. Pripravte sa teda na to, že budete v centre pozornosti. Vaše vzťahy sa dostanú do popredia a možno sa vám podarí nadviazať nové kontakty alebo prehĺbiť tie existujúce.

Vašou hlavnou prioritou sa v tomto mesiaci stáva rovnováha vo všetkých oblastiach života.

Šťastný deň: 12. september

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Narodili ste sa v znamení zverokruhu Škorpión? Áno?! V tom prípade sa pripravte na prijatie zmeny. Tento mesiac môže pre vás znamenať zmeny a nové príležitosti, ktoré vás prinútia opustiť svoju komfortnú zónu.

Nebojte sa však, vy všetko zvládnete! Stačí, ak budete dôverovať svojim inštinktom. Nezabudnite tiež dôverovať v seba, svoje znalosti a verte aj svojim zručnostiam, ktorými disponujete. Vaša odhodlanosť a húževnatosť vás prevedie všetkými výzvami.

Šťastný deň: 28. september

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Každý mesiac prináša nové výzvy. Vlastne každý jeden deň môže byť pre každého z nás výzvou. Avšak vám, milí Strelci, hviezdy odporúčajú zamerať sa na vzťahy a partnerstvá.

V živote je dôležité mať zmysluplné vzťahy, ktoré vás môžu niekam posunúť. Buďte teda otvorení voči nadväzovaniu nových, ale nezabudnite ani na posilnenie tých starých. Spolupráca by mala byť pre vás najdôležitejšia - ako v osobnom, tak aj pracovnom živote.

Šťastný deň: 5. september

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Mesačný horoskop na september pre znamenie Kozorožec - čo vám hviezdy predpovedajú? September sa u vás údajne bude niesť v znamení zvýšenej produktivity. Vaše pracovné nasadenie však bude ocenené. Možno si vašu produktivitu i dosiahnuté výsledky všimnú aj vaši nadriadení a vy vo svojej kariére dosiahnete stanovené míľniky a ciele.

Avšak, nič netreba preháňať! Preto sa snažte svoje vysoké nasadenie vykompenzovať dostatkom oddychu. Nájdite balans medzi prácou, oddychom a starostlivosťou o seba.

Šťastný deň: 20. september

Neprehliadni: Najlepšie a najhoršie manželky podľa znamení zverokruhu

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Aký horoskop pripravili hviezdy znameniu Vodnár? Vám nový mesiac prinesie príležitosti na tvorivosť a inovatívne nápady. Nebojte sa vyjadriť svoje myšlienky aj navonok a pustite sa do realizácie svojich nápadov. Vďaka ním sa vám možno podarí „vybojovať" si vedúce postavenie vo svojej kariére.

Šťastný deň: 9. september

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Na začiatku mesiaca by ste sa mali pripraviť na menšie pracovné nasadenie. Aj keď to možno nie je úplne ružové a v práci ideálne, vydržte. A namiesto toho, aby ste sa zbytočne stresovali, povenujte sa svojej rodine.

Vytvorte si harmonické domáce prostredie, kam sa budete radi vracať po náročnom dní v práci. Tip na september pre znamenie Ryby - dajte na svoju intuíciu pri prijímaní dôležitých rozhodnutí, určite vás nesklame!

Šťastný deň: 30. september

Sledujte KAMzaKRASOU.sk pre ďalšie mesačné horoskopy, ktoré vám pravidelne prinášame! 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 01.09.23 07:50

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavý, nechám sa prekvapiť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní