3 zákerné znamenia zverokruhu, na ktoré si dávaj pozor: Nečakaj od nich nič dobré!

3 zákerné znamenia zverokruhu, na ktoré si dávaj pozor: Nečakaj od nich nič dobré!
  • 06.09.2020
  • Radka Vargová

Baran

Medzi 3 znamenia zverokruhu, ktoré sú tak trochu „škodné," sa radí aj toto. Barani svojou tvrdohlavosťou a naústupčivosťou vedia skomplikovať život sebe, ale rovnako tak i svojmu okoliu. Sú to často pesimisti, ktorí sa vyznačujú hlavne žiarlivosťou a závisťou. Často vyvolávajú konflikty a zároveň sú manipulátormi. Majú radi nad všetkým kontrolu a všetko chcú riadiť. Ak nie je tak, ako si predstavujú, vedia byť maximálne nepríjemní. V ich živote považujú za to najdôležitejšie len seba, preto sa snažia robiť veci tak, aby najviac vyhovovali len im. A to aj na úrok ich priateľov či milovaných osôb. 

Pozri tiež: 3 najlepšie manželky podľa znamenia horoskopu: Si to aj ty?

na koho si dávať pozor

Zdroj: Shutterstock®

Rak

Raci sú veľmi nerozhodní. Nevedia, čo chcú. Vo všetkom sú neistí. Je veľmi ťažké ich odhadnúť a nikdy neviete, čo od nich môžete čakať. A to ich tiež radí k nevyspytateľným ľuďom a k najhorším znameniam. Odmietajú sa podriaďovať. A i keď si vypočujú radu, nikdy si nedajú povedať a neurobia, ako mu kto povie. Vždy všetko robia podľa seba. Títo ľudia sú často samotári, ktorí majú problém tiež nadviazať kontakt.

zákerné znamenia horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Kozorožec

I keď je to značne senzitívne a citlivé znamenie, ktoré je často zraniteľné. Zo strachu pred bolesťou a sklamaním sú nositelia tohto znamenia ochotné urobiť čokoľvek, a to aj na úkor známych a priateľov. Rovnako vedia byť  tvrdohlaví a tiež si nenechajú radiť. Kozorožec má vo vzťahoch rád nadradenosť a rád sa nechá dobýjať. To opäť môže predstavovať veľký problém. Hlavne milostné spolunažívanie s týmto znamením je plné komplikácií a stojí naozaj veľké úsilie, ktoré by ste si mali najskôr zvážiť. Skôr, ako bude neskoro. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 07.09.20 06:30

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé, na niektorých skutočne sedí!

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 08.09.20 22:55

karma
109.00

Mám doma "barana" :-) Je tvrdohlavý,ale to ostatné naňho vôbec nesedí.Žijem s ním v pohode už 40 rokov :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní