Horoskop na rok 2021 PANNA: Nový rok, nové povinnosti

Horoskop na rok 2021 PANNA: Nový rok, nové povinnosti
  • 25.12.2020
  • Radka Vargová

Na čo všetko sa môžu Panny tešiť v roku 2021? Zmena práce, nové prírastky a relatívne stabilné zdravie. A čo ešte? Dozviete sa v pokračovaní článku: Novoročný horoskop pre Pannu.

Čas na zmenu

Už nejaký čas sa pohrávate s myšlienkou o zmene práce. Viete, že vás nenapĺňa, len sa trochu bojíte urobiť razantný krok, čo je pochopiteľné. Ale rok 2021 bude priať tým odvážnym, ktorí sa rozhodnú ísť za svojim snom. Takže sa nebojte vykročiť z komfortnej zóny. Bude to chcieť možno trochu viac odhodlania a uskromnenia sa, ale už v druhej polovici roka by ste sa mali dočkať prvých úspechov v novej práci, či dokonca vo vlastnom podnikaní. I keď sa nájdu vo vašom okolí ľudia, ktorí vás budú odrádzať, ukazovať vám, že sa vlastne teraz nemáte úplne zle, nedajte sa „zastrašiť". Choďte si konečne za svojim snom a zmenu privítajte s otvorenou náručou. 

Odporúčame: Ako vykročiť do nového roka správnou nohou, aby bol úspešný?

PANNA a kariéra

Zdroj: Shutterstock®

Zapracujte na psychike

Cítite sa síce fyzicky v pohode, ale čo nie je 100 % fit, je vaša psychika. Posledný rok dostala celkom zabrať, boli chvíle, kedy ste silne pochybovali sama o sebe, čo sa každému občas stáva. Teraz máte však psychiku oslabenú a i vďaka tomu môže byť vaša imunita oslabená. Hlavne začiatok roka by ste mali venovať meditácii a snahe dať všetko opäť do rovnováhy. Akým spôsobom to urobíte, je len na vás. Pokojne sa nehanbite vyhľadať odbornú pomoc, nie je na tom nič zlé. Dôležité je naučiť sa hovoriť o svojich pocitoch. S kýmkoľvek. A práve rok 2021 bude pre vás v tomto smere tiež prelomový, pretože sa konečne naučíte, že ukázať slabosť nie je zbabelé. Naopak. Môže to byť odrazový mostík.

Novoročný horoskop pre Pannu

Zdroj: Shutterstock®

Nové vyhliadky

A čo milostný život? I to je sféra, na ktorej musíte zapracovať. Slobodné Panny sa už v prvej polovici roka môžu tešiť na novú známosť, ktorá by konečne mohla byť „tá pravá". Treba mať však oči na stopkách, pretože je celkom možné, že danú osobu už vo svojom živote máte, i keď ste sa na ňu doteraz dívali trochu inak.

Zadané Panny túžiace po rodine alebo po zväčšení rodiny majú tiež podporu hviezd. V roku 2021 sa môžete pustiť aj doplnenia tohto sna. Ale to len v tom prípade, pokiaľ budete určite presvedčení o tom, že to chcete obaja. Netlačte na partnera, nemuselo by to v konečnom dôsledku dopadnúť dobre.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní