Hyalurónová terapia bez injekcií: V čom spočíva jej čaro?

Hyalurónová terapia bez injekcií: V čom spočíva jej čaro?

Kyselina hyalurónová dnes patrí k najčastejšie skloňovaným výrazom, najmä pokiaľ ide o boj s prejavmi starnutia pleti, ako sú strata pevnosti a objemu. Nejde pritom o žiadny objav z chemických laboratórií, ale o telu vlastnú látku, ktorá sa bežne nachádza v chrupavkách alebo očnej guli. Jej tajomstvo spočíva v schopnosti naviazať na seba až 1000-násobne viac vody ako je jej vlastný objem, vďaka čomu v organizme plní funkciu „zásobárne vody“, z ktorej čerpajú najmä tkanivá. Jedinou jej nevýhodou je, že organizmus ju rýchlo spotrebúva, čo si ako prvé všimneme práve na tvári.

Hoci kyselina hyalurónová je dnes vnímaná najmä ako  doména kliník estetickej medicíny, faktom je, že v boji so starnutím je pravidelná starostlivosť v domácom prostredí nenahraditeľná. Za vyskúšanie rozhodne stojí rad produktov 3D Hyaluron Therapy od kozmetickej značky Dermacol. Vďaka receptúre vyvinutej odborníkmi v brnenskej továrni dnes patrí k bestsellerom v pleťovej kozmetike. Nájdete v nej všetko, čo by mala kozmetická rutina po 30. roku života obsahovať.

Pozri aj: Dermacol Aroma Ritual telová kolekcia: Sladké pokušenie bez kalórií

Osviežujúca hydratačná maska  na oči a Remodelačný  krém na oči a pery  3D Hyaluron Therapy

Zdroj: Dermacol

Ranná rutina

Po rannom vyčistení pleti micelárnou vodou aplikujte na pleť remodelačný denný krém. Obsahuje čistú sférickú kyselinu hyalurónovú a silný protivráskový komplex, ktoré krásne vypĺňajú vrásky a postupne obnovujú 3D štruktúru a hustotu pokožky. Komplex účinných látok zároveň zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu,  omladzuje pleť a  zabezpečuje jej celodennú hydratáciu. Samozrejmosťou je ochranný faktor SPF 15, ktorý chráni pleť pred slnečným žiarením.

Oblasťou, ktorá je zvlášť náchylná na tvorbu vrások je okolie očí a pier. Preto odporúčame pokožku v týchto partiách ošetriť špeciálnym krémom z rovnakého radu. Je vyvinutý pre potreby jemnej  a citlivej pleti v očnom okolí, takže sa nemusíte obávať neželaného podráždenia. Ak máte za sebou prebdenú noc,  môžete pod oči aplikovať aj osviežujúce  gélové vankúšiky. Chladivá gélová textúra a kyselina hyalurónová dodajú jemnej pokožke extra dávku hydratácie a okamžite odstraňujú opuchy a tmavé kruhy.

Remodelačný nočný krém 3D Hyaluron Therapy

Zdroj: dermacol

Večerná rutina

Večernú kozmetickú rutinu odličovania a čistenia pleti  zakončite aplikáciou nočného krému. Neobsahuje ochranný faktor, ktorý by pleť v noci zbytočne zaťažil, zato jeho hutnejšia textúra počas spánku zabezpečuje  intenzívnu hydratáciu, regeneráciu a výživu pleti. Ak  má vaša pleť tendenciu  k vysušovaniu, od ktorého je len krôčik k tvorbe vrások a drobných liniek, účinným riešením je pravidelná aplikácia (2 krát týždenne) masky s kyselinou hyalurónovou a silným protivráskovym komplexom. Obnovuje 3D štruktúru a hustotu pokožky, viditeľne ju spevňuje a vypĺňa vrásky.

Odporúčame: TOP riasenky pre perfektne tvarované mihalnice: Ktorú vyskúšaš?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní