Jarná módna kolekcia Oriflame: Na aké módne kúsky sa môžete tešiť?

Jarná módna kolekcia Oriflame: Na aké módne kúsky sa môžete tešiť?

Oriflame už dávno nie je iba značkou kozmetiky! Svojim zákazníčkam ponúka už dlhodobo aj módne vychytávky, bez ktorých si mnohé nevedia svoje outfity predstaviť. Pozrite sa s nami na krásnu novučičkú jarnú ponuku!

Doposiaľ si mohli zákazníčky Oriflame vyberať v každom katalógu zo vždy nových a nových módnych doplnkov. Teraz sa však značka rozhodla túto možnosť upraviť a zareagovať tak na odozvy svojich zákazníčok a poradkýň, ktoré sa niekedy nestihli pre produkt rozhodnúť, avšak potom ľutovali, že si vychytávku nekúpili. Preto značka pristúpila k tvorbe módnych kolekcií na sezónnej báze, teda jarnú, letnú, jesennú a zimnú.

Testovali sme: Oriflame Sparkling Collection pena do kúpeľa a telové mlieko

Oriflame kabelka

Zdroj: Shutterstock®

Oriflame jarná módna kolekcia

Prvýkrát sa tak deje práve teraz! Pre novú jarnú módnu kolekciu Oriflame sa môžeš rozhodovať počas listovania v štyroch jarných katalógov, počnúc katalógom číslo 3, až po katalóg číslo 6. Výhodou je, že ak sa ti napríklad páčia viaceré kúsky z jednej kolekcie, môžeš si ich kúpiť postupne a máš na to dosť času.

Poď sa s nami pozrieť na aktuálne jarné módne doplnky. Módni návrhári Oriflame pri jej tvorbe vychádzali z najnovších trendov, pripravili štýlové dizajny a odeli ich do tých najmodernejších farieb. Aké módne trendy budú vládnuť jari?

  • Hravé pastelové farby, ktoré ti dovolia vyjadriť svoju individuálnu osobnosť. Nájdeš ich v kolekcii Sugarcane, ktorá ti ponúka praktickú obojstrannú tašku a šatku s umeleckým motívom.
  • Kombinácia lesklého a matného, ktorá vytvára krásny elegantný kontrast. V kolekcii Popnugget nájdeš nielen jemnú a štýlovú bižutériu, ale aj elegantnú kabelku a šatku, ktoré spolu tvoria veľmi lákavý celok.
jarná šatka a kabelka

Zdroj: Shutterstock®

  • Okrúhle tvary, kovové ozdoby a plisovanie nájdeš v kolekciách Honey Clay a Heartbeat. Obom vládne najmä čierna farba a kovové odtiene striebornej a zlatej farby. Kolekcie sú vhodé k elegantným aj športovým outfitom, ideálne pre urbánny životný štýl.
  • Všakovaké odtiene modrej, ktoré si zamiluješ, nájdeš v kolekcii Icecandy. Bižutéria, taška a šatka spolu vytvoria doplnky, vďaka ktorým si ťa každý všimne.
  • Oriflame návrhári nezabudli ani na neutrálne a jemné sivé odtiene, ktoré sú vhodné na každú príležitosť. Nestarnúcu klasiku nájdeš v kolekcii Muddkiss v podobe kabelky, šatky a bižutérie.

Pozri aj: TEST: Rýchloschnúci vrchný lak na nechty The ONE od Oriflame

Oriflame šatka

Zdroj: Shutterstock®

Pretože v Oriflame vedia, že nielen krásna pleť a vlasy nás robia šťastnými. Jarnú módnu kolekciu nájdeš v aktuálnom katalógu Oriflame, kúpiť si ju môžeš až do 29. apríla, kedy sa môžeš tešiť na novú letnú kolekciu. Viac informácií nájdeš na www.oriflame.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Soňa Krátka 05.02.18 08:35

SK
karma
114.00

pekné, slušivé

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 05.02.18 15:27

MM
karma
100.00

pekné, jemné, ale mám radšej originálnejšie kúsky

  • 0
Odpovedať

Marta Bujdošová 06.02.18 11:08

MB
karma
98.00

uz aby tu bola jar

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 06.02.18 15:36

JK
karma
100.00

Pekné musím sa kuknúť do katalógu

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 21.03.18 18:41

JK
karma
100.00

Pekné jarné no mám rada kúsky ktoré nemá každý

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní