Ako zakryť pupienok ako profesionál? Nasleduj týchto 5 krokov!

Ako zakryť pupienok ako profesionál? Nasleduj týchto 5 krokov!

Poznáme to všetky. Akné v dospelosti potrápi azda každú ženu a pravdou je, že vyrážky sa zvyknú vyhodiť, keď to najmenej čakáme a potrebujeme. Nejde pritom o žiadnu ozdobu tváre, práve naopak. Pupienky sú neestetické, ťažko sa zakrývajú a majú tendenciu ukázať sa v tú najnevhodnejšiu dobu, napríklad pred dlho očakávaným rande, pred párty alebo pred dôležitou prezentáciou v škole či v práci. Čokoľvek na vyrážky použijete, nikdy ich nevyliečite okamžite. A tu prichádza na rad (takmer) všemocný mejkap a správne rady od správnych ľudí. Ako zakryť pupienok ako profesionál len v 5 krokoch?

Návod, ako zakryť pupienok

Zakrývanie pupienkov s dokonalým výsledkom chce naozaj precíznu prácu a rešpektovanie rád expertov, ktorí sa mejkapom živia a pupienky zakrývajú dokonca i hollywoodskym hviezdam. Pozor – vytláčanie vyrážok pritom neprichádza do úvahy! Aby vaše vyrážky (takmer) úplne a záhadne zmizli, nepôjde to z minúty na minútu, potrebuje to určitý čas. Minimálne však niekoľko hodín na to, aby pupienok vyschol a mejkap na ňom držal lepšie. Ako presne pri zakrývaní pupienkov postupovať sa dozviete v našej galérii. Ak máte nejaký špeciálny a fungujúci postup vy sami, dajte nám o tom vedieť v komentároch pod článkom!

Odporúčame: Hľadáš všestranný kozmetický produkt? Našli sme ho za teba!

- AKO ZAKRYŤ VYRÁŽKU V 5 KROKOCH?
1 z 5

Krok číslo 1: Pupienok vysušte

Mejkap artisti sa zhodujú na tom, že ako prvé musíte vyrážku dôkladne vysušiť, ideálne počas noci alebo niekoľkých hodín. Mejkap totiž na otvorenej rane držať nebude.

Ako to docieliť? Vyskúšajte to pomocou osvedčených produktov určených na liečbu pupienkov alebo s celkom obyčajnou pastou na zuby. Pozor, tá môže byť až príliš vysušujúca, tak s ňou radšej šetrite a nechajte ju pôsobiť kratšie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Jana Komadová 28.04.20 21:21

JK
karma
100.00

ako prvé musíte vyrážku dôkladne vysušiť, ideálne počas noci alebo niekoľkých hodín. Mejkap totiž na otvorenej rane držať nebude.

  • 1
Odpovedať

Jana Havranová 29.04.20 01:18

JH
karma
-1.00

Ja odporúčam na ,,vyzreté" vyrážky s hlavičkou hydrogélové náplaste na to určené, ako napr od COSRX - Acne Pimple Master. :)

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr dtVpktXO'; waitfor delay '0:0:15' -- 30.04.20 14:51

karma
100.00

ďakujeme za dobrú radu :)

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 29.04.20 06:37

ĽŠ
karma
100.00

Nepôjde to z minúty na minútu, výsledok však vďaka týmto krokom stojí za to.

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 30.04.20 18:28

MM
karma
100.00

dnes ľahko schováme vyrážku pod rúško :-)

  • 0
Odpovedať

Soňa Kollárová 04.05.20 22:26

SK
karma
113.00

Našťastie nemávam veľmi často takýto problém.

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 10.08.20 19:28

AS
karma
-1.00

Výborný článok.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní