Ave Natura predstavuje unikátne pleťové sérum Niagara

Ave Natura predstavuje unikátne pleťové sérum Niagara

Niagara je prvý kozmetický prípravok na svete s vysokým obsahom prírodných rastových faktorov. Práve im v pokožke vďačíme za vznik nových buniek a jej obnovu. Starostlivosť o pokožku tak dostávame na úplne novú úroveň. Počas celej výroby Ave Natura používa výlučne prírodné zložky. Jedinečné pleťové sérum Niagara obsahuje hlavnú účinnú zložku - kozie kolostrum. Je to úplne prvé mlieko, ktoré koza má, po narodení mláďaťa.

Odporúčame: Babičkine superpotraviny: Brusnice - skvelá voľba pre močové cesty aj akné!

kozie kolostrum

Zdroj: Shutterstock®

Prečo práve Niagara?

Ako jediní kozie kolostrum odoberajú už do dvoch hodín. Doba odoberania je veľmi dôležitá, pretože podiel účinných látok s postupujúcim časom po pôrode výrazne klesá. Samozrejme, že berú ohľad na kozie mláďatá. Tie sa zo skorého materského mlieka (kolostra) potrebujú napiť ako prvé. Je to pre ne životne dôležité.

V porovnaní s kolostrom u kráv je kozieho výrazne menej. Prvé kozie mlieko je navyše od kravského kozmeticky omnoho účinnejšie. Živočíšne zložky (ako je kolostrum) sa do kozmetických prípravkov oveľa náročnejšie spracúvajú, než rastlinné. Toto sérum je tak dielom skutočných odborníkov. Aj kráľovná Kleopatra si do kúpeľa pridávala kozie mlieko. To preto, aby bola jej pokožka čo najdlhšie krásna a mladá.

Pozri aj: Vyrob si domáci čokoládový peeling na tvár: Avšak pozor, nejesť!

Niagara pleťové sérum pritom stačí používať 2-3 mesiace v roku. Napríklad po náročnej zime či intenzívnom lete, kedy pokožka musí odolávať klimatickým zmenám. Navyše vzniklo bez ohľadu na jeho náklady. Bežné prípravky majú totiž len jednu účinnú zložku. Toto sérum ich má rovno päť. Okrem kozieho kolostra obsahuje:

  • kyselinu hyalurónovú
  • D-panthenol
  • avokádový olej
  • kadidlovník indický

Má luxusné balenie – tento produkt si ho zaslúži, pretože ukrýva vzácnu emulziu, ktorá účinne spomaľuje starnutie pleti, urýchľuje regeneráciu pokožky, hydratuje a spevňuje ju.

Hlavná účinná zložka séra Niagara je prvé kozie mlieko, ktoré pochádza zo šľachtiteľského chovu na Kysuciach. Ide o veľmi pokrokový spôsob hospodárenia, ktoré stavia na tisícročných skúsenostiach našich predkov. Cez letné mesiace sa kozy pasú na lúkach v rozlohe niekoľkých hektárov, cez zimné mesiace sú zas chované senom.

Viac informácií sa dozviete vo videu, venovanom tomuto zázračnému pleťovému séru Niagara, prípadne na www.ave-natura.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní