Rekordne najdlhšie nechty na svete sú preč! Ayanna si ich nechala „odpíliť“

Rekordne najdlhšie nechty na svete sú preč! Ayanna si ich nechala „odpíliť“

Držiteľka rekordu s najdlhšími nechtami na svete, Ayanna Williamsová z USA, sa po 29 rokoch rozhodla rozlúčiť so svojou pýchou, ktorá určite bola niekedy aj na príťaž. Rozlúčila sa so svojou veľkolepou manikúrou a teda aj s rekordne najdlhšími nechtami na svete.

Ayanna sa do Guinessovej knihy rekordov zapísala v roku 2017, kedy jej nechty merali 576,4 cm. Už vtedy potrebovala 2 fľaštičky laku na nechty a 20 hodín na to, aby si mohla vytvoriť manikúru podľa svojich predstáv. Neuveriteľné! A my sa sťažujeme, keď si nechty lakujeme 30 minút, aby vyzerali dokonalo.

V súčasnosti, po takmer 30 rokoch jej nechty merali 733,55 cm a je to vôbec prvýkrát od 90. rokov, kedy si nechala nechty ostrihať. Respektíve v tomto prípade odpíliť. Bolo to síce mierne emocionálne a dojemné lúčenie s tak dlhými nechtami, ale Ayanne zjavne odľahlo. Ale povedzme si, že takto dlhé nechty sú skutočne na príťaž. Pri takto dlhých nechtoch Ayanna potrebovala 3 až 4 fľaštičky laku na nechty a niekoľko dní na ich nalakovanie. Fuuu, to bola teda riadna fuška!

Aký bol život s takto dlhými nechtami?

Popravde, sama Ayanna uznala, že čelila každodenným ťažkostiam s dlhými nechtami, pretože nebola schopná sama vykonávať niektoré činnosti. Napríklad také umývanie riadu nebolo s takýmito dlhými nechtami prípustné. Pomoc určite potrebovala s viacerými vecami, pretože takto dlhé nechty sú skutočne obmedzujúce. Teraz však už nepotrebuje žiadnu pomoc a všetko zvláda ľavou-zadnou a bez akýchkoľvek problémov.

Jej nechty sú však akýmsi dedičstvom, ktorý rozhodne neskončí niekde v koši. Podľa všetkého by mali byť vystavené v múzeu v Orlande, z čoho je Ayanna nadšená.

Posledným meraním, teda pred odpílením jej nechtov, zlomila svoj predchádzajúci rekord v najdlhších nechtoch na rukách. Avšak svoje prvenstvo si v prípade najdlhšej manikúry stále drží Američanka Lee Redmond, ktorej nechty dosiahli celkovú dĺžku 8,65 m.

Ayanna má v pláne pestovať si nechty aj v budúcnosti, avšak jej cieľom už nie je prekonať svoj rekord. Bude ich už brať len ako taký doplnok, ktorý ju robí krajšou.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 15.10.21 14:24

KK
karma
109.00

s takými nechtami sa normálne žiť nedá

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 16.10.21 05:35

ĽŠ
karma
100.00

Takto dlhé nechty sú skutočne na príťaž.

  • 0
Odpovedať

Anna Jasná 16.11.21 16:12

AJ
karma
-1.00

Tak tomuto som nikdy nevedela prísť "na chuť":)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní