Sothys ADVENTNÝ KALENDÁR vyčarí úsmev na tvári každej žene

Sothys ADVENTNÝ KALENDÁR vyčarí úsmev na tvári každej žene

Tá radosť v očiach u detí, keď deň čo deň otvárajú okienka na adventom kalendári je na nezaplatenie. S údivom očakávajú, čo sa ukrýva v políčku adventného kalendára. No dnes už nie je ničím výnimočným, keď si aj ženy alebo páni otvárajú svoje adventné kalendáre. Už dávno neplatí, že adventný kalendár by mal byť vyslovene len čokoládový.

Mnohé mamičky neváhajú deťom vytvoriť DIY adventný kalendár, ktorý obsahuje rôzne maličkosti – okrem sladkostí aj hračky či doplnky do vlasov pre dievčatá. Páni si zase deň čo deň až do Vianoc môžu pochutnať na nejakom alkoholickom drinku. Dámy sa dozaista potešia každej maličkosti, no trúfame si povedať, že najväčšiu radosť im spraví kozmetika.

Rady sa o seba staráme, a tak sa nám nikto nemôže čudovať, že tie tri krémy na poličke, 2 pleťové séra a niekoľko masiek nie sú pre nás postačujúce. No čo by ste povedali, keby ste každý deň až do Štedrého dňa mali možnosť vyskúšať produkt či už z pleťovej alebo dekoratívnej kozmetiky?

Odporúčame: TEST: Kryo očné profesionálne ošetrenie od Sothys

Sothys kalendár

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Sothys ADVENTNÝ KALENDÁR

Značka salónnej kozmetiky SOTHYS si aj tento rok pre nás pripravila prekvapenie v podobe adventného kalendára. Ten v sebe ukrýva úžasné prekvapenia nielen v podobe cestovných, ale aj predajných balení mnohými obľúbených produktov Sothys.

Takýto darček poteší nejednu dámu. A nielen počas adventu, ale dozaista aj počas Štedrého dňa. Neváhajte vašej partnerke, kamarátke, mame, sestre alebo aj samy sebe nadeliť tento kalendár pod stromček.

ČI už vaša pleť potrebuje rozžiariť, hydratovať zmierniť prejavy začínajúcich vrások, Sothys pleťové produkty doprajú vašej pokožke tú najlepšiu starostlivosť. Prezradíme, že jedno políčko adventného kalendára ukrýva SECRETS DE SOTHYS La Crème – Premium omladzujúci krém obsahujúci extrakt z broskyňových listov, červené riasy, extrakt z čakanky a koreň z riasy.

Sothys ADVENTNÝ KALENDÁR nájdete v predaji na sothys.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Alžbeta Stanková 01.12.22 08:32

AS
karma
108.00

určite by sa každý žena potešila , keby dostala takýto darček

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 01.12.22 20:44

karma
-1.00

Tak to by bol skvelý darček

  • 0
Odpovedať

Helena Povalova 07.12.22 18:12

HP
karma
107.00

Adventný kalendár Sothys je krásny.

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 15.12.22 18:25

ZJ
karma
-1.00

Mikuláš mi tento krásny kalendár nedoniesol, tak pevne verím, že Ježiško bude dôslednejší:)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:26

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:26

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní