Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT

Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT

Hľadáte produkty, ktoré sú viac, než len starostlivosťou o pleť? Predstavte si tie najlepšie vlastnosti kozmetických produktov, ktoré sú schopné skrášľujúceho efektu, to všetko v jedinom revolučnom pleťovom rade. Ak snívate o dokonalom vzhľade bez líčenia, riešením je hybridná skincare novej generácie, ktorá je plná prírodných ingrediencií a unikátnych premenlivých textúr. Siahnite po starostlivosti, ktorá vám prinesie nový zážitok a ktorého výsledkom je hydratovaná, svieža a úžasne vyzerajúca pleť bez nalíčenia. 

Nový rad Waunt, ktorý pod svojimi krídlami uvádza švédska značka Oriflame, podčiarkne vašu prirodzenú krásu. Starostlivo vybrané prírodné ingrediencie získavané zodpovedným spôsobom, jedinečná technológia hydratovanej pleti zvnútra a retušujúci make-upový efekt dodávajú pleti prirodzený vzhľad.  

Testovali sme: NovAge Skinrelief kozmetická línia pre citlivú pleť od Oriflame

Rozjasňujúca tyčinka na oči Waunt Oh That’s Bright

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Dokonalý vzhľad s ohľadom na životné prostredie

Nový rozmer radu Waunt prinesie do vašej každodennej rutiny farebné, hravé a hybridné textúry, ktoré posúvajú hranice starostlivosti o pleť na úplne novú úroveň. Produkty sú postavené na vysoko kvalitných prírodných ingredienciách, ktoré sú získavané zodpovedným spôsobom a sú dokonca biologicky rozložiteľné. Túto revolúciu v starostlivosti o pleť si tak môžu bez obáv užiť aj ľudia s citlivou pleťou. Organizácia The Vegan Society je garantom toho, že všetky produkty sú vhodné aj pre vegánov. Maximálny ohľad na životné prostredie sa premieta tiež do obalov, ktoré sú vyrobené z post-spotrebiteľského recyklovaného plastu.

Jedinečná technológia inšpirovaná prírodou

Každodennú pleťovú rutinu si teraz budete užívať oveľa viac, stane sa pre vás zábavou. Waunt svojimi účinkami a textúrami s retušujúcim make-upovým efektom posúva hranice skincare na úplne novú úroveň- Vyskúšajte premenu maslového čističa v olej, sprej okamžite prejde do ionizačnej mliečnej hmly, samoprehrievacia pleťová maska odstráni nečistoty z pleti ako mávnutím kúzelného prútika. Penová forma krému s obsahom púdru poskytuje zmatňujúci efekt. Rozjasňujúca tyčinka s bylinami podporuje krvný obeh a osviežujúci gélový krém dokonalo vyhladzuje a hydratuje pleť. Pre ukrytie nedostatkov a zjednotenie tónu pleti zvoľte korekčný krém, po prebdenej noci vás zachráni očný krém s unikátnym aplikátorom a ak naopak vaša noc bude pokojná, užite si účinky hybridnej pleťovej masky s tvarovou pamäťou.

Tónovací korekčný krém Waunt Woke Up Like This

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

„Kozmetika Waunt je cielená na generáciu Z najmä kvôli motívu naučiť mladé ženy starať sa o svoju pleť kombináciou produktov, ktoré vyhovejú aj ich záľube v líčení.  Tiež je táto nová značka obohatením portfólia, ktoré obsahuje veľmi veľa produktov skincare pre ženy v produktívnom veku, ako je 30+ a preto snaha vyvážiť  produkty pre mladú generáciu vyšla na kolekciu Waunt, čo ale vôbec neznamená, že je oklieštená iba na “teen” vekovú kategóriu, keďže žiaden produkt v ponuke Oriflame nie je nevhodný pre akýkoľvek vek, ale sústredíme sa na potreby pleti. Kolekcia Waunt je skvelým doplnením už existujúcej rutiny a ja určite odporúčam produkty vyskúšať aj kvôli ich výťažkom, ktoré výborne hydratujú pleť, využívajú byliny z čínskej medicíny, či výťažky, ktoré dodajú pleti jas, zmiernia viditeľnosť modrých žiliek, či zlepšia mikrocirkuláciu a tým vylepšia vzhľad pleti“, vysvetľuje Lucia Lussi Šenková.

Neprehliadni: Citlivá pokožka ako diagnóza 21. storočia

Hrejivá pleťová maska Waunt Mission Impurities

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Produktové tipy

  • Tonizačný sprej Waunt Smooth Cheeks – Hydratačný a tonizačný sprej s mliečnou textúrou, ktorého drobné kvapôčky sa jednoducho vstrebávajú do pleti, ktorá je na dotyk hebká a nelepkavá. Osviežte sa pred nanesením séra, zo vzdialenosti cca 20 cm nastriekajte sprej ( so zatvorenými očami) na tvár. Opakujte kedykoľvek počas dňa. Komplex Skin -Zen obsahuje propanediol, zvlhčujúcu zložku, ktorá bráni úniku vlahy a panthenol (vitamín B5), ktorý pleť upokojuje a regeneruje.
  • Hrejivá pleťová maska Waunt Mission Impurities – Prečisťujúca hrejivá maska, ktorej lesklá a bohatá textúra sa podobá medu, vďaka čomu priťahuje nečistoty, hĺbkovo čistí a uvoľňuje póry, absorbuje mastnotu a chráni pleť pred znečisťujúcimi čiastočkami. Pri kontakte s pleťou sa maska zahreje a lepšie tak priľne k nečistotám. Obsahuje aktívnu molekulu EGCG zo zeleného čaju, ktorá je protizápalová. Pomôže upokojiť a vyčistiť pleť.​
  • Rozjasňujúca tyčinka na oči Waunt Oh That’s Bright – Krémová tyčinka s príjemnou zamatovou textúrou sa jednoducho rozotiera po pleti a funguje aj ako podklad pod make-up. Naneste tyčinku na čistú a suchú pleť pod očami a obočím. Pleť pritom jemne masírujte končekmi prstov. Vyhnite sa priamemu kontaktu s očami. Tyčinka obsahuje komplex Bright Herb, zmes rozjasňujúcich bylín, ktorá je inšpirovaná čínskou medicínou a podporuje tak krvný obeh, zlepšuje textúru pleti a viditeľne ju rozjasňuje. Zmierňuje tmavé kruhy pod očami.
  • Osviežujúci gélový krém Waunt Water Burst – Ľahučký gélový krém, ktorý pleť po nanesení upokojí a dokonalo hydratuje. Funguje tiež aj ako podkladová báza, ktorá ihneď zlepšuje tón pleti a má viditeľne rozjasňujúci efekt. Perfektne sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Krém naneste ráno a večer po použití séra. Vytlačte 1-2 pumpičky na čisté prsty a jemne vmasírujte do pleti tváre a krku. Vyhnite sa okoliu očí. Dub, ktorý je súčasťou zloženia, zvyšuje hladinu hydratácie a chráni pleť pred agresormi z okolitého prostredia a tiež aj pred škodlivými voľnými radikálmi.​
  • Tónovací korekčný krém Waunt Woke Up Like This – Hybridný podkladový krém so zlatistým efektom, ktorý okamžite vygumuje akékoľvek nedostatky, zjednocuje tón pleti a vyhladzuje jej štruktúru. Rýchlo sa vstrebáva, zanecháva pocit zamatovej pokožky a efekt líčenia nahej pleti. Obsahuje oleje, ktoré odrážajú perličky pre luxusne žiarivý efekt. Ráno po aplikácií hydratačného krému naneste 1-2 kvapky na tvár, nos a čelo. Používajte ho samostatne alebo ako podklad pod make-up alebo krém so SPF.
  • Maslová čistiaca starostlivosť Waunt Level UP s premenlivou textúrou, ktorá sa mení z balzamu na olej a mlieko, okamžite rozpúšťa akékoľvek nečistoty. Hĺbkovo čistí a hydratuje pleť tak, aby bola po opláchnutí hebká a pružná. Na suchú pleť naneste množstvo maslového krému vo veľkosti orieška, masírujte 1-2 minúty, aby sa maslo zmenilo na olej. Pridajte vodu a sledujte, ako sa olej mení na čistiace mlieko. Maslo Cupuaçu je zvláčňujúca prísada, ktorá hydratuje zadržiavaním vody v pleti.

​Vedeli ste, že všetky produkty z radu Waunt sú registrované spoločnosťou The Vegan Society? Vyskúšajte prírodné ingrediencie vysokej kvality získavané zodpovedným spôsobom, vegánske, biologicky rozložiteľné zloženie balené do obalov vyrobených z post-spotrebiteľského recyklovaného plastu.

- Oriflame WAUNT
1 z 8
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk
Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Stanka Soltesova 25.06.22 15:14

SS
karma
-1.00

Waunt kozmetiku nepoznám, ale ďakujem za tip.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní