Ariana Grande odhalila svoju skin care rutinu. Pridala aj návod na mačacie oči

Ariana Grande odhalila svoju skin care rutinu. Pridala aj návod na mačacie oči

Starostlivosť o pleť je základným krokom k získaniu a udržovaniu si krásnej a zdravej pleti s mladistvým vzhľadom. A veľmi dobre to vedie aj celebrity a známe ženy. Často by sa mohlo zdať, že majú okolo seba nonstop tím vizážistov a beauty poradcov, vďaka ktorým vyzerajú prakticky dokonale.

Samozrejme, to je isto sčasti pravda, no obvykle to platí najmä v prípade verejných vystúpení, napríklad pri koncertoch, rozhovoroch a nejakých udalostiach a eventoch. Mimo verejného života sú známe ženy v mnohom podobné nám smrteľníčkam. Aj celebritné žienky majú svoju zaužívaný skin care rutinu a rôzne zvyklosti pri starostlivosti o pleť, ako aj líčení.

So svojou skin care rutinou sa pre Vogue podelila Ariana Grande, ktorá patrí v súčasnosti k najväčším hudobným hviezdam. Na čo si pri starostlivosti o svoju pleť potrpí? 

Nezabúda na SPF ani starostlivosť o očné okolie

Vo videu nižšie sa môžete pozrieť na to, ako sa Ariana stará o svoju pleť a pripravuje ju na líčenie. Podľa jej slov už na samotnú prípravu pleti kladie veľký dôraz. „Je dôležité chrániť svoju pokožku čo najviac, keď nosíte veľa make-upu. Samozrejme, ja nosím veľa make-upu,“ povedala speváčka vo videu. Pri skin care rutine siaha po sére, ako aj hydratačnom kréme, ktorý mieša s SPF.

Ariana vo videu spomenula, že vyrastala na Floride a trávila na slnku veľa času, čomu pripisuje aj vznik jej pigmentových škvŕn a fliačikov na pleti. Preto na SPF nikdy nezabúda. A rovnako sa pri starostlivosti o pleť venuje aj očnému okoliu, na ktoré mnohé ženy zabúdajú. Ariana očiam dopraje chladivý balzam aj masku na oči. 

Po skin care rutine speváčka ukáže aj svoj návod na make-up s mačacími očami (cat eyes) inšpirovaný líčeniami zo 60. rokov minulého storočia. Mačacie oči však vytvorí pomocou očných tieňov a nie tekutej očnej linky. Pery len jemne zvýrazní neutrálnou farbou a leskom. Na výsledné líčenie, ako aj na to, ako ho obľúbená speváčka vytvorila, sa môžete pozrieť v nasledujúcom videu. Ako sa jej podľa vás podarilo?

- Anketa

PÁČI SA TI MAKE-UP INŠPIRÁCIA OD ARIANY?

Odpovedalo 30 ľudí  

Áno, make-up vyzerá jemne a prirodzene.
33%
Tento štýl líčenia sa mi nepáči.
37%
Viac sa mi páči výraznejšie líčenie.
30%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/arianagrande


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní