Žena vytiahla vianočný stromček už v septembri a vytvorila z neho niečo unikátne. TO musíš vidieť!

Žena vytiahla vianočný stromček už v septembri a vytvorila z neho niečo unikátne. TO musíš vidieť!

Patríte aj vy k milovníkom jesene? Toto ročné obdobie privítame už o pár dní. A hoci v posledných dňoch bolo počasie ešte stále dosť letné a teplé, už čoskoro môžeme očakávať príjemné ochladenie. Príroda sa začne sfarbovať do odtieňov žltej, oranžovej a hnedej. Počasie bude premenlivé, raz teplejšie a slnečné, inokedy sychravé.

Ak aj vy milujete práve toto ročné obdobie, máme tu dnes pre vás jeden tip, najmä ak si s obľubou aj vyzdobujete svoje bývanie, či už pri príležitosti rôznych sviatkov alebo práve pri zmene ročného obdobia. Milovníci dekorácií si isto neodpustia nejaké tie dekoratívne tekvičky, sušené lístie a halúzky, šišky, gaštany a hlavne rôzne ozdôbky v hrejivých jesenných farbách. 

A ak si radi vyzdobujete príbytok, možno vás zaujme aj táto netradičná dekorácia. Čo by ste povedali na to, keby ste vianočný stromček vytiahli z krabice už teraz v septembri? 

Z vianočného stromčeka jesenný

Influencerka Janine Graff na svojom instagramovom profile vo forme videa ukázala, ako si svoj príbytok vyzdobuje počas jesene. A mnohých tým veľmi prekvapila. Vytiahla totiž vianočný stromček so svetielkami a pridala naň jesenné ozdoby, čím vytvorila priam obrovskú jesennú dekoráciu. Výsledok môžete vidieť vo videu nižšie. Podľa jej slov je takýto jesenný stromček u nich doma už niekoľkoročnou tradíciou. 

Mnohým sa tento kreatívny a inovatívny spôsob použitia vianočného stromčeka veľmi pozdával, iní sa naopak priklonili k tomu, že sa treba držať zaužívaných tradícií a zelený stromček sa má ozdobovať práve v predvianočnom období. Aký je váš názor na takéto vyzdobenie vianočného stromčeka? Privítali by ste jesenný stromček aj vo svojej domácnosti? 

- Anketa

PÁČI SA TI NÁPAD S VIANOČNÝM STROMČEKOM V JESENNOM ŠATE?

Odpovedalo 0 ľudí  

Áno, vyzerá to úžasne!
0%
Celkom sa mi to páči, ale asi by som to doma neskúšala.
0%
Nie, vianočný stromček sa má vyťahovať len na Vianoce.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní