VIDEO: Kozmetika Matis – ako som ju spoznala, obľúbené produkty aj horúce novinky

VIDEO: Kozmetika Matis – ako som ju spoznala, obľúbené produkty aj horúce novinky

V redakcii nám rukami prešlo už obrovské množstvo rôznych kozmetických značiek, ktoré majú v portfóliu pleťovú, telovú a vlasovú kozmetiku, tiež dekoratívnu kozmetiku a iné produkty z beauty sveta. A asi ako je to u každej ženy, tak aj členky našej redakcie majú, čo sa kozmetických značiek týka a ich produktov, svojich favoritov a takzvané srdcovky. 

Vo videu, ktoré sme si pre vás pripravili, sme sa rozhodli pozrieť na značku Matis, pretože je to podľa nás kozmetika, ktorá ponúka niečo viac. na ktorú sa možno spoľahnúť a ktorá prináša viditeľné výsledky. Francúzska značka pleťovej a telovej kozmetiky Matis má za cieľ vytvoriť špecializovanú starostlivosť o pleť a priniesť produkty, ktoré naplnia potreby rôznych typov pleti. 

Matis spája tradičné s moderným

Produkty Matis sa opierajú o overené aktívne zložky, no zároveň berú inšpiráciu v najnovších vedeckých zisteniach z oblasti medicíny, molekulárnej a bunkovej biológie. V ich zložení nájdeme obľúbené látky, ako je kyselina hyalurónová, peptidy, vitamín C, ale aj prírodné látky, naopak v nich nenájdeme parabény, hliníkové soli, SLS či palmové oleje.

V nasledujúcom videu sa pozrieme na overené a obľúbené produkty značky Matis, ktoré podľa nás stoja zo pozornosť, no rovnako vám predstavíme aj nejaké zaujímavé novinky. Pevne veríme, že sa vám bude video páčiť a možno v ňom nájdete aj nejaké inšpirácie na nových pomocníkov do vašej kozmetickej taštičky. 

- Anketa

UŽ STE SKÚŠALI NIEKTORÉ PRODUKTY ZNAČKY MATIS?

Odpovedal 1 človek  

Áno, kozmetiku Matis používam pravidelne.
0%
Už som nejaký produkt v minulosti skúsila.
0%
Nie, ale značka ma zaujala, rada by som niečo vyskúšala.
100%
Nie, dávam prednosť inej kozmetike.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní