Inšpirácie na halloweenske pečenie – skús strašidelné koláčiky na Halloween

Inšpirácie na halloweenske pečenie – skús strašidelné koláčiky na Halloween

Áno, Halloween, ktorý pripadá na večer a noc z 31. októbra na 1. novembra, u nás nie je bežne a všeobecne oslavovaným sviatkom, no aj u nás sa čoraz častejšie usporadúvajú rôzne zábavy v strašidelnom halloweenskom duchu. Či už ide o rôzne párty v kostýmoch v meste, alebo aj domáce oslavy s témou tohto typicky amerického sviatku.

Halloween, sviatok spájajúci sa s duchmi, príšerami a všetkými možnými nadprirodzenými  bytosťami, sa blíži a s ním prichádza aj skvelá príležitosť zapojiť sa do tematického pečenia. Halloweenové pečenie nám dáva možnosť byť kreatívnymi, hravými a trochu tajomnými.

Chystáte u vás doma párty v hallooweenskom duchu alebo máte malého škôlkara či školáka, ktorý sa teší na halloweensku oslavu v škole? Prinášame inšpirácie na občerstvenie, ktoré všetkým vyrazí dych!

Pustíte sa do sladkého halloweenskeho pečenia?

Ak chcete tento rok na halloweenskej párty zožať svojím občerstvením obrovský úspech, máme pre vás úžasné inšpirácie. Internet je plný inšpirácií na halloweenske sladké aj slané dobroty, no my odporúčame mrknúť na dokonalé výtvory tejto šikovnej austrálskej umelkyne a dekoratérky tort a koláčov, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje pod názvom Cakedbyrach.

Pozrite sa na to, ako jednoducho a zároveň originálne v halloowenskom štýle vyzdobí cupcakes, muffiny a ďalšie dobroty. Pevne veríme, že si z jej sladkých inšpirácií rozhodne vyberiete a niektoré dobroty pripravíte aj vy. Páčia sa vám motívy s tekvičkami, pavúčikmi alebo nejakými strašidelnejšími ozdobami?

@cakedbyrach Simple eyeball cupcake tutorial I used mini cupcakes and a silicone cake pop mold for these. Pipe a black buttercream dot into your mold and then add a coloured swirl around it. Pipe wiggly red lines up the sides of the mold FREEZE for 15 minutes Add white buttercream into the mold followed by your mini cupcakes. FREEZE again for 15 minutes. Push them out of the mold and VOILÀ #cupcakes #mini #halloweenbaking #spookyseason #eyeball #cakedbyrach #cakeart #cupcakedecorating greedy - Tate McRae
- Anketa

PÁČIA SA VÁM TIETO HALLOWEENSKE MAŠKRTY?

Odpovedalo 36 ľudí  

Jasné, určite niečo aj vyskúšam!
64%
Áno, ale netrúfam si na to.
31%
To nie je nič pre mňa.
6%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/cakedbyrach


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní