Beauty poradňa GERnétic: Špecifické séra od kozmetiky GERnétic

Beauty poradňa GERnétic: Špecifické séra od kozmetiky GERnétic

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Je nutné používať rôzne špecifické séra, keď mám veľmi dobrý regeneračný krém Synchro?

Synchro je naozaj skvelý prípravok, ktorý dokonalo vyvažuje fyziologické funkcie pokožky, upokojuje pleť, dokonca zlepšuje stav rôznych ekzémov a prípadných jazvičiek, ktoré môžu vzniknúť v mladosti po akné. Podporuje tiež kvalitu bazálnych buniek, ktoré vznikajú v bazálnej vrstve. Jeho hlavné účinky však prebiehajú väčšinou v pokožke, čiže v prvej vrstve kože. Pri zrelej a starnúcej pleti je však dôležité transportovať aktívne látky do ďalšej vrstvy kože, do škáry. Tam sa nachádzajú kolagénové a elastínové vlákna, ktoré sa podieľajú na pevnosti a pružnosti pokožky. Tie, bohužiaľ, s postupujúcim vekom degenerujú, znižuje sa ich kvalita aj množstvo. Pokožka vädne, vrásky sa prehlbujú. A tu nastupujú svojimi účinkami práve špeciálne prípravky väčšinou vo forme sér. Ak používate krém Synchro, je vhodné doplniť starostlivosť o reparačné sérum Cells Life

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Ako predchádzať vzniku pigmentových škvŕn?

Synchro a Cells Life

Zdroj: Shutterstock®

Cells Life – reparačné sérum s hydratačným efektom

Sérum má intenzívny hydratačný efekt, zvyšuje podiel kyseliny hyalurónovej, ktorá je schopná na seba naviazať veľké množstvo vody, a zvýšiť tak objem pleti. Dostatok kyseliny hyalurónovej navyše umožňuje kvalitnejšiu výmenu živných látok a hormónov medzi bunkami a krvou.

Oligopeptidy obsiahnuté v Cells Life pôsobia ako signálne molekuly na regeneráciu fibroblastov, čiže buniek produkujúcich kolagén a elastín. Zvyšuje sa podiel, ale hlavne kvalita týchto dôležitých vlákien. To je pre pleť veľmi dôležité, dochádza k zlepšeniu jej pevnosti a pružnosti.

Antiradikálový komplex pohlcuje voľné radikály, ktoré spôsobujú degeneratívne zmeny v bunkách a nenávratne poškodzujú ich DNA. Je dôležitý preto, aby pokožka predčasne nestarla a aby sa nevytvárali hlboké vrásky.

Le Concentré Réparateur

Zdroj: Shutterstock®

Ak by ste chceli dopriať svojej pokožke skutočný nádych luxusu a intenzívnu regeneračnú a reparačnú starostlivosť, siahnite po prípravku Le Concentré Réparateur. Unikátny prípravok s množstvom aktívnych látok zahladí známky starnutia a rozjasní pokožku. Séra je možné používať na celú ošetrovanú plochu, alebo len lokálne na problematické miesta s vráskami či zvädnutú pokožkou. Verím, že vás spomínané produkty plne uspokoja.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie. Zoznam salónov na www.gernetic.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Maxianová 04.03.19 19:41

MM
karma
100.00

od určitého veku tiež používam séra

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 20.04.19 18:28

JK
karma
100.00

Nepoznám túto kozmetiku

  • 0
Odpovedať

Ludmila Baďurová 12.06.19 13:13

LB
karma
-1.00

poradna GERnétic:
GERnétic - přírodní francouzská kosmetika
GERnétic je kosmetika, která používá výhradně přírodní aktivní látky z ekologicky certifikovaných oblastí. Obsahuje výtažky z více než 200 druhů rostlin a 15 druhů mořských řas. Pro výrobu přípravků volí vysoce moderní způsob - biotechnologii. Ta zachovává vysokou účinnost přírodních aktivních látek a garantuje maximální šetrnost k pokožce, i k přírodě.
Pracuje na 3 hlavních principech
1. buněčná terapie
2. homeopatie
3. čínská medicína

GERnétic se liší od ostatních kosmetik tím, že působí na problém, ale zároveň i na jeho příčinu. Díky špičkovým vlastnostem odcházíte ze salonku s klidnou pletí. Způsob aplikace přípravků je odlišný, dochází k postupnému vrstvení.

GERnétic je velmi příjemná kosmetika s neutrální jemnou vůní. Dosahuje opravdových výsledků při ošetření.

Děkuji za pozornost a váš čas.
Se srdečným pozdravem Lída Baďurová
profesionální kosmetička a odborná školitelka GERnétic

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:31

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:31

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní