Beauty poradňa GERnétic: Záverečná starostlivosť o pleť v zime

Beauty poradňa GERnétic: Záverečná starostlivosť o pleť v zime

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Rada sa líčim, ale mám citlivú a veľmi suchú pokožku. Najväčšie problémy mi robí nanášanie make-upu. Zle sa mi roztiera a nemám po nanesení príjemný pocit. Pokožka je napnutá a niekedy svrbí aj po dvoch či troch hodinách.

Vzhľadom na váš typ pleti bude pravdepodobne nutné zmeniť nielen make-up, ale aj kozmetické prípravky, ktoré používate ako podklad na líčenie. Aby ste sa po nalíčení cítila dobre, je nutné pokožku správne pripraviť. Pri rannej starostlivosti používajte po očistení pleti polomastný denný krém. Do pokožky je nutné dodať lipidovú zložku, ktorá pleť zvláčni, obmedzí predčasné odparovanie vody a podporí dobrú hydratáciu. Odporúčam krém Symbiose, ktorý obsahuje výťažky z kvetov nechtíka a ľubovníka. Tie budú veľmi priaznivo vplývať na citlivosť vašej pleti a upokoja a vyvážia fyziologické procesy v pokožke. Avokádový olej a olej z lufy valcovitej pleť zjemnia a dodajú jej dostatok lipidov. Veľmi dobre ochráni pred vysušením. Krém sa príjemne rozotiera, rýchlo vstrebáva a nezanecháva po sebe pocit mastnej pleti. Vidím ho ako ideálny pre vašu pokožku.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Zoštíhľujúci telový zábal Marine Essence

Symbiose krém od GERnétic

Zdroj: GERnétic / Shutterstock

Namiesto nanášania make-upu by som vám odporučila oveľa ľahší produkt,  ktorý položku tak nezaťaží. Vyskúšajte prípravok Crème GG s rozjasňujúcou optickou korekciou, ktorý pleť bezprostredne rozžiari a zjednotí. Koriguje drobné nerovnosti a dodá pokožke prirodzený, jemne opálený tón. Pokožka pôsobí napudrovaným dojmom. Je to celkom výnimočný prípravok, ktorého účinky rešpektujú všetky typy pleti. Okrem zjasňujúcej a tónovacej zložky obsahuje aj rastlinné extrakty, ktoré počas dňa pôsobia proti únave a dodávajú pleti dostatok energie a vitality. Pre vašu pokožku by bol určite oveľa vhodnejší ako make-up.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie. Zoznam salónov na www.gernetic.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 25.04.20 20:21

JK
karma
100.00

Super vždy tu nájdem skvelý tip

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní