Karolína Chomisteková a jej beauty must-have: Toto musí mať vždy pri sebe

Karolína Chomisteková a jej beauty must-have: Toto musí mať vždy pri sebe
  • 19.09.2020
  • Radka Vargová

Bývalá kráľovná krásy, stále úspešná modelka a tiež influencerka Karolína Chomistek nám prezradila, ktorý beauty pomocníci jej pomáhajú udržať si pleť a vlasy v top kondícii. Toto je jej päť statočných, inak povedané beauty must-have produktov.

Nápoj krásy

Ak je nejaký nápoj, ktorý si zaslúži toto označenie, tak je to jednoznačne kolagén. Bez neho si naozaj neviem predstaviť svoj deň. Dodáva pružnosť a pevnosť mojej pokožke a tiež je to taká malá záruka mladosti. Čo, milé dámy, stojí za pozornosť, nie?

Pozri tiež: Prominentné mamičky po pôrode: Kto sa stihol dostať do formy?

Užitočný pomocníci

Ďalším produktom, bez ktorého sa nezaobídem sú kamene Hayo´U. Sú určené na masáž tváre a vlasovej pokožky. Krásne pleť prekrvia, vďaka čomu pôsobí sviežejšie, vypnutejšie a rozžiarenejšie. Môžete ich použiť napríklad pri aplikácii obľúbeného denného krému či oleja, vďaka čomu sa lepšie zapracuje do pokožky. 

Masážne kamene

Zdroj: Archív K. Chomistek

Koruna krásy

Ako každá žena, aj Karolína si potrpí na poctivú starostlivosť o vlasy. A že to robí naozaj dobre svedčí aj fakt, že jej hriva je skutočne korunou krásy. Medzi jej obľúbené produkty patrí anti-age rad Chronologiste od Kérastase, ktorý posilňuje vlasovú pokožku aj vlasy. Lebo tak ako v prípade pleti, aj pri vlasoch platí, že čím skôr s anti-age starostlivosťou začnete, tým menej „škôd“ naprávate.

 

Anti-age rad Chronologiste od Kérastase

Zdroj: Archív K. Chomistek

Skutočné SOS

Okrem dokonalej figúry sa môže bývalá misska pochváliť aj dokonalou pleťou. Tú udržiava v kondícii kombináciou produktov značky Biologique Recherche, konkrétne prostredníctvom masky na tvár VIP O2 a ViVant. Práve ním vďačí za rozžiarený efekt, ktorý sa dostaví po prvom použití. Ideálny tip na zotavenie pleti po prebdenej noci. 

Zbraň na vrásky

Vrásky sú strašiakom každej ženy. No so správnymi prípravkami viete ich vznik minimalizovať a oddialiť. Aká je tajná zbraň Karolíny v tomto smere? Najnovšie sa ňou stala novinka Biologique Recherche – očný krém s aplikátorom. Karolína prezradila, že to je skutočné „must-have".


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 20.09.20 07:48

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé produkty, obzvlášť od značky Biologique Recherche!

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 20.09.20 16:31

karma
108.00

Neviem s tym pitim kolagenu,ci je to naozaj funguje..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní