Neobyčajná rodinka: Alexandra Orviská má výborný vzťah so svojim ex a jeho novou rodinou

Neobyčajná rodinka: Alexandra Orviská má výborný vzťah so svojim ex a jeho novou rodinou
  • 16.09.2020
  • Radka Vargová

Rodinná idylka

Každý si pod takýmto pojmom predstavuje niečo iné. A to je normálne. Známa moderátorka Alexandra Orviská to má celkom bizarné. Nevidí sa totiž veľmi často, aby ex-partnerka vychádzala tak super s novou známosťou svojho bývalého, ako práve ona. Ale keďže Alexa a jej expriateľ Martin majú spoločnú dcérku, tak predsa len je sympatické, že narozdiel nenávistných rečí vidí Viktória toto – veľkú rodinu, ktorá stále vie nájsť spoločnú reč.

A táto rodina sa dokonca rozrástla o nového člena. Martin Valihora s novou priateľkou, herečkou Natáliou Germáni, nedávno privítali na svete spoločného potomka – dcérku. A tá je už od narodenia v centre pozornosti Alexi či nevlastnej sestry Viktórie.

Pozri tiež: Prominentné mamičky po pôrode: Kto sa stihol dostať do formy?

Je veľmi sympatické, že Alexandra má blízko k svojmu ex a jeho novej známosti. Veď ruku na srdce, koľké z vás by ste to dokázali? A i keď to možno považujú za divné, vo výsledku je to naozaj veľmi normálne. Rodina by mala byť u každého na prvom mieste. Žabomyšie vojny život nikdy neuľahčia, tak prečo si nebrať príklad z Alexandry. Obaja expartneri majú navyše pri sebe partnerov, s ktorými sú šťastní. Martin spomínanú Natáliu a samotná Alexandra je tiež šťastne zamilovaná.

Inšpiratívna

Alexandra je však veľmi inšpiratívna osoba po mnohých stránkach. Predovšetkým pre svoju povahu veci neriešiť. Je jej jedno, čo si myslia ostatní. Má svoj štýl a toho sa drží. Pri prezentovaní sa, pri móde... Ak aj sa ocitnú pod jej fotkami neprajne komentáre, nemá potrebu to riešiť. 

Za inšpiráciu rozhodne stojí aj jej módny vkus. Alexandra má skutočne vycibrený štýl a slabosť pre trendy. Ak teda hľadáte nejakú tú dávku inšpirácie zo sveta módy, ale aj krásy, tak ju môžete nájsť na profile známej moderátorky. Zároveň tu nájdete aj interiérové tipy, odporúčania na cestovanie, i keď momentálne v trochu obmedzenejšej forme a v neposlednom rade vás môže Alexandra oslniť svojou figúrou. A aj jej tajomstvá občas prezradí sledovateľom.

Prečítaj si: Ivana Gáborík a jej módne tipy: Toto sa vyplatí mať v šatníku


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Natália Lobodášová 16.09.20 12:08

NL
karma
105.00

Ukážkové ako by mali fungovať, keď majú spoločné dieťa

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 16.09.20 15:50

PV
karma
113.00

Tiež som si to nevedela predstaviť, že sa dá vychádzať dobre s EX .. No teraz mám priateľa a vidím ,že sa to dá , ak je človek normálny a v pohode.. V živote sú horšie problémy, ako sa hádať a robiť si zle. Proste ked to neklape, tak načo nasilu ..!!?? Máme pekný kamarátsky vzťah s jeho ex manželkou , s deťmi , a som šťastná ,že sa máme celá rodinka radi .. ♥

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 17.09.20 14:14

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj sa nevidí veľmi často, aby ex-partnerka vychádzala tak super s novou známosťou svojho bývalého, ako práve ona. Klobúk dolu!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní