Zendaya ako módna ikona dneška: Čo sa od nej oplatí odkukať?

Zendaya ako módna ikona dneška: Čo sa od nej oplatí odkukať?
  • 09.09.2020
  • Radka Vargová

Len ťažko by ste našli v Hollywoode hviezdu, ktorá je v centre pozornosti pre svoj vycibrený vkus viac, ako práve Zendaya. Exotická kráska, ktorá odštartovala svoju hviezdnu kariéru v Disney štúdiu, sa pomaly stáva miláčikom svetových režisérov a rovnako tak dizajnérov. Zendaya nechýba tiež na žiadnej významnej akcii, kam takmer vždy dorazí dokonalo zladená od hlavy po päty. Jej looky sú označované za najkrajšie a módne magazíny práve ju často titulujú za hviezdu akcie. A myslíme, že právom. 24-ročná herečka má vskutku originálny štýl, nebojí sa experimentov a vždy pôsobí veľmi pôvabne, esteticky, čo mnohým jej kolegyniam chýba. 

Pozri tiež: Módna polícia OTO 2020: Jasmina Alagič aj Dominika Mirgová zabodovali

exotická herečka Zendaya

Zdroj: Shutterstock®

Módna ikona

Nemá problém obliecť si divokejšie kreácie ani pomerne často meniť účesy, ktoré sú rovnako výstredné, ako jej stylingy. Ale nikdy by sa zatiaľ nestalo, že by táto herečka pôsobila nevkusne. Možno to bude práve jej zaujímavou tváričkou a dokonalými krivkami, ktoré si tvrdo obhajuje. Pred pár rokmi obletel svet „škandál“ s retušovaním fotiek práve tejto umelkyne. Na nevhodné vylepšovanie upozornila sama Zendaya na instagramovom profile. No pri pohľade na jej fotky musíte uznať, že na nej ozaj nie je čo vylepšovať.

Zendaya Maree Stoermer Coleman

Zdroj: Shutterstock®

Rodáčka z Californie pochádza zo zmiešanej rodiny, čo sa výrazne podpísalo aj na jej exotických črtách. Ako šesťročná zaznamenala prvý debut na doskách, ktoré „znamenajú svet" a neskôr sa pridala do slávnej Disney rodiny, kde po boku ďalšej mladej a nádejnej hviezdy, Belly Thorne, žiarila v seriáli Shake It Up!. No po skončení vysielania sa študentka Amerického divadelného konzervatória vrhla do iných vôd. Pôvabná kráska si to namierila priamo za mikrofón a aj na tanečný parket. No dnes boduje opäť ako herečka. Vidieť sme ju mohli v Marvelovke Spiderman alebo v úspešnom seriáli z produkcie HBO Euphoria. 

- Zendaya a jej štýl
1 z 12

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 09.09.20 06:50

ĽŠ
karma
100.00

Zendaya má vskutku originálny štýl!

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 09.09.20 22:31

karma
109.00

Je to peknučká,mladučká,exotická kráska.Jej štýl obliekania je na jednotku.Niektoré modely sú vyzývavejšie,ale nie vulgárne a hlavne jej to sekne.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 17.11.20 22:52

JK
karma
100.00

Vyzerá skvelo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní