Česká influencerka Shopaholic Nicol: Prehovorila, ako bojovala s kilami navyše!

Česká influencerka Shopaholic Nicol: Prehovorila, ako bojovala s kilami navyše!
  • 25.08.2020
  • Radka Vargová

Každá žena chce vyzerať dobre. A hlavne tie, ktoré sa denno-denne prezentujú na sociálnych sieťach a sú vzorom pre tisícky ľudí pociťujú tlak, ktorý ich núti vyzerať dokonalo za každých okolností.

Odporúčame: Dokonalý letný účes za pár minút: Učeš sa na „Bardotku“

Žijeme v dobe, kedy sa kladie veľký dôraz na náš výzor. Ak sa denne vystavujeme na oči verejnosti, trápi nás každá jedna chybička krásy. O tom by vedela rozprávať aj jedna z najsledovanejších českých infuenceriek Nikol, ktorá vystupuje pod menom Shopaholicnicol. Pred pár dňami sa táto sympatická blondína rozhodla podeliť s fanúšikmi o svoju skúsenosť s bojom s kilami navyše. Nikdy síce nepôsobila obézne, ale ako každé mladé dievča, túžila po štíhlejšej figúre. A tak sa pustila do boja. Ale trochu inak, ako to majú vo zvyku ženy. Nikol šla na to po svojom.

Akú cestu si zvolila Nikol?

„Tak som sa odhodlala a zdieľam s vami moju porovnávačku. Samozrejme, nie je mi príjemné ukázať fotku, kde so sebou nie ste spokojný, ale je to podľa mňa väčšia motivácia. Nikdy som sa nesnažila prezentovať ako chodiaca dokonalosť, takže tu je teda realita. Tá maska na tvári to len podtrháva. Stálo ma to veľa trpezlivosti, ale paradoxne nie obmedzovania sa, pretože som od začiatku chcela ísť na to prirodzenou cestou. Žiadne extrémne hladovanie, bláznivé diéty, keto, koktejly, sacharidové vlny a neviem, čo ešte. Čisté a zdravé jedlo v správnych porciách a pohyb. Možno to trvá dlhšie, než keď si dáte nejakú zmes, ktorú zmiešate s vodou a máte jedlo, ale ja som chcela tomu porozumieť.

Naučiť sa uvariť si zdravé jedlo, vedieť, z čoho sa skladá, akú veľkú porciu moje telo potrebuje a nájsť zdravšie alternatívy, ktoré môjmu telu dajú viac. Nie len zhodiť kilá, pochváliť sa a vrátiť sa do starých koľají. Som na seba pyšná a čo je hlavné, cítim sa dobre. Od začiatku som počúvala len prečo to robím, že to nevydržím, že je to zbytočné, nech nebláznim. Ja som to ale mala zrovnané a keď som si chcela dať víno, tak som si ho dala. Keď som mala na niečo chuť, dala som si to. A mám to tak i teraz. Idem podľa jedálnička, ale pokiaľ mám na niečo chuť, dám si to. Viem totiž, že z 90 % jem tak, ako mám, takže moje telo to vie spracovať. Naučila som sa chodiť pravidelne plávať, cvičiť, neberiem to ako povinnosť, ale ako niečo, čo robím pre seba. V poslednom čase mi chodí denne desiatka správ o tom, ako vyzerám spokojne a ja taká naozaj som,“ zverila sa fanúšikom Nikol.

Tento boj pre ňu ale nebol veľmi ľahký. Sama sa zverila, že jednoducho miluje jedlo, čo je vídať aj na jej instagramových postoch. Na koniec tiež dodala, že nie je to o váhe ako takej, ale o pocite, ktorý by ste mali mať – jednoducho sa cítiť skvelo. Tak snáď bude pre svoju viac ako 700-tisícovú fanušikovskú základňu vzorom. Spôsob, akým na to išla, je totiž skutočne ojedinelý, no na druhej strane najefektívnejší. Možno by ste ho teda mali skúsiť aj vy. 

Foto (úvodná koláž): instagram.com/schopaholinicol

Pozri aj: Trendy letné účesy z Instagramu: Ak si ich zamiluješ, tak ich oprášiš aj na jeseň!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Leona Bašistová 25.08.20 06:47

LB
karma
104.00

Moja rada z vlastnej skúsenosti je prestať so sladkosťami, sladkými vodami a cukrom vo všeobecnosti, viac športovať a nejesť večer po 18,00 hod. Inač sa stravovať normálne, žiadne diéty. Garantujem okamžité schudnutie s trvalým efektom :) Držím palce :)

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 25.08.20 07:06

ĽŠ
karma
100.00

Inšpiratívny "boj"!

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 25.08.20 09:16

KK
karma
109.00

každý organizmus je iný a každý si musí nájsť tú svoju cestu, ale je to pravda, že je to hlavne o jedle a pohybe

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 25.08.20 21:51

karma
109.00

Malé porcie viackrát za deň.Myslím,že aj toto celkom funguje a samozrejme pohyb musí byť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní