Ako na lesklé vlasy so skleneným efektom? Riešenie nájdeš v OI Liquid Luster

Ako na lesklé vlasy so skleneným efektom? Riešenie nájdeš v OI Liquid Luster

Lesklé vlasy sa zvyčajne rovnajú zdravým vlasom, po ktorých túži nejedná žena. Máloktorá z nás však má čas alebo odborné znalosti o tom, ako takýto vzhľad vlasov získať. Stále teda hľadáme nejaké spôsoby, ako dosiahnuť a udržať si vlasy, ktoré sú trvalo lesklé, hladké a jemné na dotyk.

Posledný rok dominujú na prehliadkových mólach a na sociálnych sieťach ultra lesklé vlasy s vysokým leskom. Avšak, ako takýto vzhľad vlasov získať bez použitia hry so svetlom alebo virtuálnych filtrov, ktoré majú v obľube mnohé influencerky pôsobiace na sociálnych sieťach? Ak chcete aj vy získať a pýšiť sa s #glossyhair, mali by ste v prvom rade vedieť, čo vašim vlasom škodí.

Tvrdá voda, znečistenie a tepelný stajling môže ohroziť štruktúru vlasov a ich schopnosť odrážať svetlo. Aj keď farbenie vlasov im môže dodať dočasný lesk, často sa pri chemickom ošetrení pórovitosť vlasu zväčšuje, čím sa oberáme o jeho vitalitu.

Pozri aj: Video TUTORIAL: Hravý letný účes, v ktorom ti dozaista nebude horúco

3 tipy, ako získať lesklé vlasy

Vyskúšať môžete množstvo produktov, techník a trikov, ako získať lesklé vlasy a ktoré sú určené na boj proti krepovateniu, matnosti a ich suchosti.

  • Používajte čistiaci šampón – aspoň raz do týždňa by ste mali používať čistiaci šampón, ktorý z vlasov i vlasovej pokožky odstráni nahromadené produkty. Tie totižto upchávajú póry na pokožke hlavy, čím zabraňujú prenikaniu prirodzene produkovaného oleja do vlasov.
  • Využívajte studenú vodu na oplach – oplachovanie vlasov studenou vodou prispieva k uzamknutiu vlahy vo vlasoch (studená voda uzatvára vlasové kutikuly) a zároveň prispieva k vyššiemu lesku vlasov.
  • Saténové obliečky – dôležitý je aj váš spánok, resp. to, na akom vankúši spíte. Saténové či hodvábne obliečky sú šetrnejšie k vlasom, takže vlasy sa o ne nedrhnú, nezamotávajú sa a nevypadávajú. Zároveň sú lesklejšie.

Zaujme ťa aj: Správna starostlivosť o krk a dekolt: Tieto zložky zaraď do svojej rutiny a predíď vráskam

OI Liquid Luster

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Objavte OI Liquid Luster

Samozrejme, spôsobov, ako získať lesklé vlasy je naozaj veľa. Naše babičky preferovali oplach vlasov bylinkovým odvarom a my zase nedáme dopustiť na modernejšie vymoženosti, ktoré máme k dispozícií. Keďže aj technológia sa posúva dopredu, siahnuť môžete po fénoch na vlasy či žehličkách s funkciami pre lesk vlasov.

No okrem toho voliť môžete aj vlasové prípravky, ktoré majú špeciálne zloženie. Objavte nový OI Liquid Luster – beztiažovú kúru podobnú vode, ktorá okamžite dodáva vlasom vysoký lesk a ovládateľnosť.

Síce číra tekutina, no bohatá na hydratačné látky s okamžitým rozjasňujúcim efektom. Medzi aktívnymi zložkami nájdete roucou olej, alfa-hydroxidovú kyselinu a kardonový olej.

  • Roucou olej – olej extrahovaný z Roucou, rastliny pôvodom z Amazónie, známej aj ako „Annatto“. Olej je bohatý na antioxidanty, vlasom poskytuje ochranu voči slnečnému žiareniu a zároveň disponuje antibakteriálnymi a antiseptickými vlastnosťami, čo je blahodarné pre vlasovú pokožku. Hovorí sa o ňom, že pôsobí aj ako prírodné farbivo, ktoré pomáha minimalizovať šediny. No zo všetkého najviac je cenený pre jeho hydratačné účinky a schopnosť dodať vlasom veľmi silný lesk.
  • Alfa-hydroxidová kyselina – AHA kyseliny pôsobia ako chemické exfolianty, ktoré pomáhajú udržiavať vyváženú produkciu oleja a našej pokožke ľahko dýchať. V jednoduchosti povedané, AHA kyseliny odstraňujú z vlasovej pokožky nahromadené nečistoty, čím sa dostáva viac živín a kyslíka do vlasov. Vlasy tak získavajú lesk, ale zároveň aj rýchlejšie rastú a celkovo pôsobia zdravo.
  • Kardonový olej –  výťažok z kardy sa premieňa na biologicky odbúrateľný ľahký olej, ktorý je schopný podporovať lesk a upraviteľnosť vlasov, čím uľahčuje distribúciu produktu.

Liquid Luster zlepšuje kvalitu vlasov, zanecháva ich neuveriteľne zdravé a hebké. Vlasy sa ľahšie rozčesávajú, fénujú a upravujú. Sú mäkké na dotyk a majú vysoký lesk podobný sklu. Objavte tento prípravok na domáce ošetrenie vašich vlasov. Viac informácii nájdete na www.haircentrum.sk (Exkluzívny distribútor Davines pre SR).

vlasová kozmetika Davines

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

vlasový prípravok pre lesk vlasov

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

prípravok pre lesklé vlasy

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní